Starity

Búcsúzik a Jóban Rosszban

2013. június 28. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét évadot zárt a Jóban Rosszban: ma este láthattuk az évadzáró részét a sorozatnak. Augusztusig várhatunk a következő epizódra.

hirdetés
Búcsúzik a Jóban Rosszban
Fotó: TV2

Természetesen idén is, mint eddig minden évben, bonyodalmakkal tele vonult nyári szünetre a Jóban Rosszban.

A történet ott maradt abba, hogy Halász István (Dózsa Zoltán) továbbra is függőségével küzd, aminek a felesége, Szilvia (Fábián Anita) nem túlzottan örül. Folyamatos veszekedés zajlik a családban, és a feszültséget Füredi (Gesztesi Károly) és Andrea (Ullmann Mónika) sem tűri jól. Közben Zsanett (Szaksz Gabriella) és István közel kerülnek egymáshoz – túl közel. Andrea egyre jobban kezdi elveszteni a fejét, minden felidegesíti magát, ez pedig szemet szúrt a többieknek, Attila pedig megismeri a nő másik arcát.

Szintén ebben az epizódban búcsúznak Veronkától (Kondákor Zsófi), akinek a megemlékezésén részt vesz a Bodolai család, Száraz Emil (Benkő Géza) és Galambos Gyönyi (Madár Vera), legnagyobb meglepetésünkre pedig Kalem doktor (Kembe Sorel) is elmegy a kis Lucával (Vida Sára).

Betty (Szabó Zsófi) és Balázs (Száraz Dénes) egyre és egyre közelebb kerül egymáshoz. Betty apja (Gazdag Tibor) azonban nem örül annak, hogy lánya egy bűnözővel állt össze, mégsem ő zavarja meg estéjüket, hanem a rendőrség. Ebben persze Dongónak (Fischer Norbert) is része van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek