Starity

Jennifer Aniston lett a rák elleni kampány új arca

2013. június 29. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Saks Fifth Avenue és az Entertainment Industry Foundation (EIF) egybehangzóan Jennifer Anistont választotta meg a 2013-as Key to the Cure kampányuk szóvivőjének.

hirdetés
Jennifer Aniston lett a rák elleni kampány új arca

A tizenötödik, évenként megrendezésre kerülő kampány ebben az évben az EIF's Women's Cancer Research Fund rákkutatási alapítvány számára gyűjt pénzt, amely limitált számú Emilio Pucci-trikók eladásából és egy négynapos jótékonysági bevásárlóhétvége bevételeiből folyik majd be – ez utóbbira október 17. és 20. között kerül sor.

A Saks Fifth Avenue jótékonysági bevásárlóhétvége 14 évvel ezelőt született meg és eddig több mint 33 millió dollárt gyűjtött a rákkutatásra.

„Annyira kitüntető érzés, hogy csatlakozhatok az Entertainment Industry Foundationhöz és a Saks Fifth Avenue-hoz a folytonos erőfeszítéseikben, hogy pénzt gyűjtsenek a reménykeltő tudományos kutatásokhoz az EIF's Women's Cancer Research Fundön keresztül – mondta Aniston. – Remélem, hogy mindenki részt fog venni ebben a jelentős ügyben és vásárol egy Key to the Cure trikót, amit Emilio Pucci tervezett.”

A színésznő régóta támogatója a rák elleni harcnak. 2011-ben még egy rövidfilmet is rendezett a Lifetime csatorna Project Five című sorozata számára, amelyben olyan nőket mutattak be, akik a mellrákkal küzdenek,

A limitált számban készült trikók 35 dollárba kerülnek a Saks Fifth Avenue üzletekben, valamint az interneten a saks.com honlapján – október 1-jétől. A teljes bevétel az EIF's Women's Cancer Research Fund alapítványt illeti, amely különféle jótékonysági programokat szervez a nők számára: új módszereket mutatnak be, hogyan fedezzük fel magunkat minél hamarabb a rák jeleit, jobb kezeléseket és gyógyulási módokat ajánlanak.

A kampány szeptemberben kezdődik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek