Starity

Bizarr! Vért sír egy chilei nő

2013. június 29. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy chilei nő már egy hónapja állandóan idegeskedik, fogalma sincs arról, hogy mi történik vele, ugyanis vért sír.

hirdetés
Bizarr! Vért sír egy chilei nő

Egy Chilében élő, 20 esztendős nőnek már hetek óta vér folyik a két szeméből és még az orvosok is tehetetlenek, nem tudják, mi a magyarázata ennek a jelenségnek. Yaritza Oliva azóta minden nap sír, mert nagyon sokat stresszel a különös betegsége miatt.

A lány úgy egy hónapja tapasztalta ezt a különös dolgot és annyira megrémítette, hogy úgy döntött, hogy felkeres egy orvost és kivizsgáltatja magát. Az orvos megállapította, hogy Olivának nincs semmi baja és egy szemcseppel hazaküldte. Azonban a véres könnyek nem tűntek el.

A szemcsepp csupán annyiban válik hasznossá a lány számára, hogy csökkenti az égető érzést, amit a vér okoz neki. Mivel Oliva nincs olyan anyagi helyzetben, hogy fogadhasson magának egy profi szakorvost, ezért úgy határozott, hogy pénzgyűjtési akciót szervez a saját javára.

Egy Las Condes Klinikán dolgozó orvos szerint a lánynak váralvadásos problémái vannak, de az is előfordulhat, hogy valamiféle gyógyszer okozza. Szóba jött a haemolacria nevű betegség is, ám ez olyan ritka, hogy csak összesen tíz emberről tudnak a világon, akik ebben szenvednek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek