Starity

Niall Horan titokban randizik

2013. június 30. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horant újra összehozták a szintén ír származású topmodellel, Zoe Whelannal, akit máris halálosan fenyegetnek a rajongók.

hirdetés
Niall Horan titokban randizik

Még az év elején hírbe hozták a feltörekvő modellt, Zoe Whelant Niall Horannal, ám akkor mindketten megcáfolták a híreket. Most viszont úgy tűnik, hogy újra összejöttek, és a pletykák nem alaptalanok.

Zoe rejtélyesen utalt arra, hogy bizony együtt vannak, de nem kívánt további információkat megosztani a sajtóval, mivel szeretnék titokban tartani a kapcsolatukat.

A lányt április elején kezdték először támadni a rajongók, amikor elkísérte a One Direction énekesét egy esküvőre. Miután halálosan megfenyegették, azonnal törölte a Twitter-fiókját, és hónapokig nem nyilatkozott.

„Nagyon sok lány kedves dolgokat mondott, de aztán jöttek az ocsmány kommentek és a halálos fenyegetések, amik rendkívül ijesztőek voltak. Nem vettem róluk tudomást, a családom és a barátaim pedig mindvégig támogattak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

pár niall horan
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek