Starity

Együtt dalol Danny Trejo és Selena Gomez

2013. június 29. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 69 éves színész és a Disney volt üdvöskéje is szerepet vállalt Dustin Tavella videoklipjében.

hirdetés
Együtt dalol Danny Trejo és Selena Gomez
Fotó: YouTube

Eddig kevesen ismerték Dustin Tavellát, a pennsylvaniai énekest, aki gőzerővel dolgozik első szólóalbumán Los Angelesben, amivel berobbanhat a zeneiparba. De talán most sikerült neki a nagy áttörés, legújabb videoklipjével, melyben igazi sztárhad tűnik fel.

Dustin június 27-én, csütörtökön töltötte fel YouTube-csatornájára az Everybody Knows (Douchebag) című dalához készült kisfilmet, melyben sokak meglepetésére nem az övé a főszerep, hanem Danny Trejóé, aki tulajdonképpen elénekli a fiatal srác dalát az ő videóbeli barátnőjének, Marielle Jaffének.

A történet szerint Marielle és Dustin vacsorázni mennek, de időközben a hűtlen fiú tudomást sem vesz barátnőjéről, sőt faképnél hagyja, hogy kimenjen a mosdóba és telefonon szédítsen más lányokat. Mindeközben Danny és haverjai odaülnek Marielle-hez és elmondják neki, mekkora egy „sz*rzsák” választottja, ráadásul lassacskán az egész étterem, köztük rengeteg híresség, mint például Francia Raisa vagy éppen Selena Gomez is csatlakozik az ócsároláshoz. Végül pedig Trejo kerül ki győztesen, mivel szerenádjával sikeresen meghódította Marielle szívét.

A klip mondanivalója és a dalszöveg miatt egyébként sokan máris azt gondolják, nem véletlen, hogy Selena szerepet vállalt benne, hiszen szerintük ezzel tökéletesen le tudta oltani volt barátját, Justin Biebert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek