Starity

Cheryl és Derek együtt?

2010. augusztus 13. 21:09   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sajtó már régóta találgatja mi lehet Cheryl Cole és Derek Hough között valójában. Most nagyon úgy tűnik, kiderül az igazság kettőjük kapcsolatáról.

hirdetés
Cheryl és Derek együtt?

Több információ is arra mutat, hogy a 27 éves énekesnő és a 25 éves táncos együtt vannak. A világ számára eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy nagyon közeli kapcsolatot ápolnak ők ketten, de úgy tűnik, most már többről van szó.

Az X Factor koreográfusa, Brian Friedman a következőképpen válaszolt erre a feltevésre: „Mindkettőjükkel nagyon jóban vagyok, csodálatos emberek. Nagyszerű párost alakítanak, annyira édesek együtt. Cheryl és Derek hihetetlenül boldogok, de csak ennyit mondhatok.” Brian elmondása szerint, amikor legutóbb talákozott velük, felhőtlen kedvük volt.

A pár már átesett a szülői vacsorán is, amin Cheryl Cole édesanyja is jelen volt. Egy bennfentes elárulta, hogy Cheryl olyan magabiztos és boldog, mint eddig soha, és teljesen új nő lett belőle. Egy szemtanú pedig elmesélte, hogy a pár a vacsorájuk alatt a Nobu étteremben igencsak jól érezte magát — folyton a másikra figyeltek, és még etteték is egymást. Derek Hough keresztapja, Aaron Nelson is nyilatkozott erről: „Derek teljesen bele van zúgva ebbe a nőbe, és sokkal több időt szeretne vele tölteni, mint amit most tud.”

Derek egyébként segíteni fog Cherylnek az X Factornál, Cheryl pedig Los Angelesbe akar költözni a forgatások után. Egy rokon azt mondta,  az énekesnő világosan kijelentette, hogy ott a helye, ahol a szerelme van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek