Starity

Dax Shepard elutasította a PETA kitüntetését

2013. június 30. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön az állatjogi védő szervezet, a PETA megnevezte az év legszexibb vegetáriánusát. A kitüntető címet ebben az évben Dax Shepard és mennyasszonya, Kristen Bell kapta volna.

hirdetés
Dax Shepard elutasította a PETA kitüntetését

Ez lett volna az első alkalom, hogy egy párt éri a kitüntetés. Korábban olyan hírességek nyerték el a díjat, mint Woody Harrelson, Jessica Chastain, Russell Brand és Kristen Wiig, csakhogy volt egy kis probléma a győztes pár férfi tagjával...

Shepard udvariasan visszautasította a díjat a Twitter-oldalán keresztül: „Igazán hízelgő, hogy én és KristenBell lettünk a legszexibb vegetáriánusok, de sajnos tiszta lelkiismerettel nem fogadhatom el a díjat, mert csirkét szoktam enni.”

A PETA így végül Kristen Bellt nevezte meg az egyedüli nyertesnek.

„[Kristen] számtalan rajongójának – beleértve Daxet is – csodálatos példáját mutatja az állatok iránt tanúsított kedvességnek és az egészséges életmódnak! Szeretjük Daxet, és örömmel olvastuk, hogy szeretne még jobban Kristenre hasonlítani.”

Bell és Shepard 2009-ben eljegyezték egymást, de azóta még nem házasodtak össze, mert úgy érezték, hogy nem igazságos, hogy ők hivatalosan is összeköthetik az életüket, miközben másoktól [értsd: a homoszexuális közösség tagjaitól] megtagadták ezt a jogot. Amikor azonban Kaliforniában szerdán elfogadták a törvényt, miszerint a homoszexuális párok is összeházasodhatnak, Bell ezt csiripelte a vőlegényének a Twitteren:Dax Shepard, feleségül veszel? Puszi #házasságegyenlőség #aszerelemazszerelem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek