Starity

Glee 5. évad: kik mennek és kik maradnak?

2013. július 01. 09:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FOX zenés sorozata búcsúzik néhány szereplőtől, akiket az 5. évadban már nem láthatunk. Nem tudni, hogy jönnek-e majd újak helyettük, de maradnak néhányan, akik az első epizódtól részt vettek a forgatásokon. Tudd meg hát, kik maradnak és kiktől kell búcsút vennünk végleg, vagy csak ideiglenesen!

hirdetés
Glee 5. évad: kik mennek és kik maradnak?

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Glee 4. évadából megismert Melissa Benoist (Marley), Jacob Artist (Jake), Becca Tobin (Kitty) és a Glee projectből Blake Jenner és Alex Newell is marad a sorozat 5. évadában. Viszont az is megerősítésre került a The Hollywood Reporter jóvoltából, hogy a főszereplők közül nem fog visszatérni a McKinley High iskolába Heather Morris (Brittany), Mark Salling (Puck), Amber Riley (Mercedes) és Harry Shum Jr. (Mike). Dianna Agron (Quinn) és Jayma Mays (Emma) azok, akik valószínűleg még maradnak a sorozatban, de csak, mint visszatérő vendégek, ugyanis Mays már kapott egy filmes szerepet Will Arnett vígjátékában, a The Millers-ben.

Mint az kiderült a 4. évadban, a New Directions megtalálta az új Rachelt Marley személyében, aki iránt Puck féltestvére, Jake gyengéd érzéseket táplál. A csapatban átvette Quinn helyét, a kissé irritáló és a durva lány szerepét Kitty. Itt van még Jake és Alex is, aki néha Unique-ként van jelen egy igazán csodálatos hanggal. Az utóbbi két srác eredetileg, a The Glee Project révén csak epizódszerepekért harcoltak, de Ryan Murphy döntése szerint végig a sorozatban szerepelnek.

Három személy biztos, hogy marad a sorozatban, ők pedig nem mások, mint Lea Michele (Rachel), Chris Colfer (Kurt) és Naya Rivera (Santana). Heather Morris is visszatérhet még a sorozatba állítások szerint, ha minden jól megy neki a terhesség alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek