Starity

A One Direction tagjai elkezdenek edzeni

2013. július 01. 14:02   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction tagjai megunták a gyorskajákat és a videojátékokat, s eldöntötték, egészségesen fognak étkezni és mindezek mellett elkezdenek edzeni is.

hirdetés
A One Direction tagjai elkezdenek edzeni

Niall Horan tudatni akarja mindenkivel, attól még, hogy rengeteg egészségtelen kaját esznek, megpróbálnak a kevéske szabadidejükben edzeni. Idejük nagy részét a turné foglalja el, így nincs idejük hétfogásos egészséges vacsorára, ezért marad a jól bevált gyorskaja, és mindezek mellett a maradék szabadidejükben videojátékoznak. Nincs olyan pasi, akik ezek mellett meg ne hízna, s talán így a cuki pofijuknak is búcsút inthetnek, ami több százezer rajongó elvesztését is jelentheti egyben.

Ezért a fiúk úgy döntöttek, hogy edzeni kezdenek, s nem akármilyen sportot választottak: a könyörtelen harcművészet mellett tették le a voksukat. Niall már modellt is állt félmeztelenül egy kép erejéig, melyen a tornateremben emelgette a súlyzókat, s egyéb gépeket próbálgatott, míg a fotós készített képet.

A 19 éves Liam Payne pedig már fehérjeturmixot iszik, hogy segítse az izmosodását. A fiúkat Mark Jarvis és Jimmy Wallhead fogja segíteni a bokszolásban és edzésben, sőt már kiadták az első leckét, miszerint kevéske szénhidrátot vihetnek csak be a szervezetükbe.

Nagyon fontos, hogy a fiúknak most a legjobb fizikai állapotban kell lenniük – árulta el egy forrás, s így folytatta – A főnökök nem akarnak enyhén edzeni velük, mert a sok gyorskaja és videojátékozás megteszi a hatását, még ha idejük nagy részét a turné foglalja el. Az edzőik ragaszkodtak az egészséges ételek fogyasztáshoz, hogy maximális teljesítményt nyújthassanak a turnén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek