Starity

Demi Lovato megcélozza a Broadwayt?

2013. július 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő promóciós körúton vett részt New Yorkban, amely keretein belül a BuzzFeed stúdiójában 10, rajongók által feltett kérdésre válaszolt.

hirdetés
Demi Lovato megcélozza a Broadwayt?

– Simon azt mondta, egymillió százalékos igen az esélye annak, szerződtetné-e Demit a lemezcégéhez. Megfontolod a dolgot?

– Nagyon boldog vagyok a jelenlegi kiadómmal. Nagyszerű lemezt hoztunk együtt össze. A kiadóm elnöke annyira támogató velem szemben, és rengetegszer kiöntjük egymásnak a szívünket. Láttam Őt sírni is. Ezt nehéz megtalálni manapság a zeneiparban. Ezért is szeretem annyira őket, törődnek velem. Azt mondják: „Ha szükséged van egy kis pihenőre, nyugodtan menj. Mi itt leszünk neked.” De, Simont is szeretem, és nagyszerű lenne vele dolgozni.„

– Kipróbáltad valaha is azt, hogy beugrasz a rajongók közé?

– Szeretném kipróbálni. Már ”tömegszörföztem„ párszor. Egy kicsit veszélyes.

– Szereted a videojátékokat?

– Nintendo 64-gyel játszané. Mario Kart, Bubble Blaster, Clay Fighter. Valamint játszottam a Grand Theft Autóval is.

Ben Stiller megvette az új albumod?

– Nem tudom! Írtam a Twitteren arról, hogy vajon rájött-e arra, hogy zenész vagyok, vagy azt hiszi, hogy csak egy őrült lány, aki odakiabált neki. Szóval a mai napig nem tudom, hogy megvette-e.

– Mi a legromantikusabb dolog, amit egy srác valaha is tett érted?

– Volt egy időszak, amikor pár hónapig távol voltam a várostól. Elég messze voltam, és ez a személy minden egyes hétvégén odarepült hozzám, csak azért, hogy ha csak néhány órára is, de láthasson.

– Mi a kedvenc kutyafajtád?

– Umm, azt hiszem a si-cu, mert három ilyen fajta kutyám is van. A másik kutyám egy keverék, és vele óvatosnak kell lennem, mert allergiás vagyok rá. Most már sokkal jobb, de akárhányszor látni akarom, minden alkalommal be kell vennem egy Benadryl allergia elleni gyógyszert.

– Mire vagy rákattanva nyáron?

– Jeges kávé. Megszállottja vagyok a jeges kávénak.

– Demi, gondolkoztál valaha a Broadwayen? Gyilkos lennél Mimi szerepében a Bohéméletben.

– Sosem merült fel bennem a Broadway gondolata, mert rengeteg más olyan álmom van, ami iránt hatalmas szenvedéllyel vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy egy nap végül ott végzem, mert most azt mondom, hogy nem a szenvedélyem. És úgy leszek vele, hogy: ”Nem, ezt sose fogom megtenni." és aztán végül mindig megcsinálom.

– Mi lesz a következő hajszíned?

– Egy ideig szerintem szőke maradok, de mivel ezt mondtam, így valószínűleg ez nemsokára megváltozik. Esküszöm, ez mindig így megy.

– Hogy állsz a twerkkel?

– Tudom, hogyan kell, de ezt inkább megtartom a hálószobába. Úgy érzem, nincs szükségem arra, hogy az egész világ lássa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek