Starity

Halle Berry életét túldramatizálják

2010. augusztus 14. 07:07   |   Szerző: nozso13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt olvasható a napokban megjelenő Vogue szeptemberi számához készített interjú fordításának első részlete, melyet épp 44. születésnapján közlünk.

hirdetés
Halle Berry életét túldramatizálják

Hová tűntél, Halle Berry?

Ha valaki nem olvassa a „szennylapokat”, azt is gondolhatná, hogy az Oscar-díjas színésznő visszavonult, mivel nem adott hosszabb interjút 3 éve, nem jelentkezett tömegfilmmel az X-Men: Az ellenállás vége óta. Pedig a Revlon-kampány mellett saját parfümöket dob a piacra, mégsem érvényesülhet a folyamatosan köztudatban forgó „celebek” miatt. Kivételt képezünk, természetesen, mi, akik láttuk őt a különböző újságok címlapjain, ahol mostanában rendszeresen feltűnt. Tehát néhány dolgot azért tudunk róla: életet adott a világ talán legédesebb kisbabájának, Nahlának 2008 márciusában; édesapja a szintén nagyon jól kinéző Gabriel Aubry, modell, akivel szakítottak ez év áprilisa körül.

Egy tökéletes júniusi nap Halle és a Vogue egyik szerkesztője együtt ebédelt az Il Cielo étterem kertjében. Szaggatott farmert visel, fekete ujjatlan pólót és rengeteg ezüstékszert, amit egy Irit nevű nő készített. „Ez a legújabb kedvencem – mondja ékszereire mutatva – a legnagyobb felfedezése ennek az évnek.” Az újságíró arról kezdte faggatni, hogy miért nem adott interjút olyan régóta. „Kikészített, hogy elmondatták velem az életem történéseit, amit később kiforgattak. Úgyhogy mondtam a szóvivőmnek, hogy senkinek sem fogok beszélni, csak élni fogom az életem leszek, aki vagyok.”

Mi a legnagyobb félreértés veled kapcsolatban?
„Szerintük én egy mélázó, torz ember vagyok, aki folyamatosan szenved a boldogtalanságtól, azonban valójában ez nem így van. Az összes rólam megjelenő hír túl van dramatizálva. Én nem így élem az életem. De ezt gondolják rólam az emberek, és ezt ismételgetik folyamatosan. Mintha még mindig a múlt árnyékában élnék, pedig ez egyáltalán nincs így.”

Közismert Berry rendkívüli nyíltsága az életét ért csapásokról, megpróbáltatásairól, kapcsolatainak gondjairól, nehéz gyermekkoráról. Kíváncsi vagyok sajnál-e valamit. „Nem” – mondja. „Nem sajnálok semmit. Amikor megosztasz ehhez hasonló történeteket, az rengeteg embernek segít, kapcsolatba kerülsz velük, de úgy gondolom, helyesebb lenne túllépni ezen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek