Starity

Új sorozattal készül a The CW

2013. július 02. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben a The CW csatorna újabb sorozatot tűz műsorra. A The Tomorrow People ez év októberében debütál az Államokban.

hirdetés
Új sorozattal készül a The CW

A The CW csatorna – kihasználva a Gossip Girl és a The Vampire Diaries sorozatok hírnevét – úgy döntött, hogy most egy science-fiction sorozattal próbálja elbűvölni a közönséget.

A sorozat készítője és producere, Phil Klemmer bejelentette, hogy az új széria ősszel, azaz október 9-én kerül hivatalosan vetítésre. A sorozat egy természetfeletti erőkkel bíró csoport fiataljairól fog szólni, akik képesek a teleportálásra és a telepatikus gondolatátvitelre is. A főszerepet az egykori Scooby-Doo-filmekből ismert Robbie Amell kapta, rajta kívül pedig szerepet kapott Luke Mitchell és Peyton List is.

Korábban a britek is próbálták ismét megcélozni a scifi-rajongókat egy azonos névre keresztelt sorozattal, ám nem értek el sikereket. A The Tomorrow People-t máris X-Men-utánzatnak titulálják egyesek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek