Starity

Elhunyt Pierce Brosnan lánya

2013. július 02. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír színész 42 éves lánya a petefészekrákkal vívott hároméves küzdelme után elhunyt.

hirdetés
Elhunyt Pierce Brosnan lánya

Brosnan egy megható sajtónyilatkozatban tette közzé a szomorú hírt: „Június 28-án, délután két órakor az én drága lányom, Charlotte Emily az öröklétbe távozott, megadva magát a petefészek-ráknak. Charlotte eleganciával és emberséggel, bátorsággal és méltósággal harcolt a rákkal. A szívünk sajog a gyönyörű drága lányunk elvesztése miatt. Imádkozunk érte, hogy hamarosan elérhető legyen a gyógymód az átkozott betegség ellen. Köszönjük mindenkinek a részvétnyilvánításokat.”

Charlotte édesanyja, Cassandra Harris, ausztrál színésznő és Brosnan első felesége szintén petefészekrákban hunyt el 43 éves korában, 1991-ben.

Brosnan még az 1980-as években fogadta örökbe Charlotte-ot és a bátyját, Christophert, amikor az apjuk, Dermot Harris elhunyt és a gyerekek felvették a színész nevét. Brosnannek és Cassandrának egy közös gyermekük is született, Sean, aki szintén színész.

Charlotte Brosnant a családja mellett gyászolja 15 éves lánya, Isabella, 8 éves fia, Lucas, és élettársa, Alex Smith.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek