Starity

Scooter Braun kiáll Justin mellett

2013. július 03. 09:09   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bieber rengeteget köszönhet Scooter Braun-nak ,aki a kezdetektől a fiatal tehetség mellett állt. Mint évek óta Scooter most is kiáll Justin mellett!

hirdetés
Scooter Braun kiáll Justin mellett

Ki tudja mi lenne most Justin Bieber, ha akkor Scooter Braun nem lézeng a YouTube-on? Vajon most törne fel, vagy ott maradt volna Kanadában? Ezt senki sem tudja, de egy biztos: a kapcsolatuk a mai napig páratlan. Justinról mostanában nem éppen a legszebb és legleleményesebb dolgok látnak napvilágot, de a menedzsere mindig mellette állt és áll jelenleg is.

Nemrég felröppent a hír, miszerint Scooter úgy akar segíteni Biebernek, hogy rehabra küldi, de a menedzser megcáfolta a hírt egy az Instagramra feltöltött képpel, melyen ő és Bieber szerepel, és amihez egy igen hosszú monológot írt.

„Nagyon boldog vagyok ma este. Imádom ezt a gyereket és mindig is ott leszek neki. Justin Bieber a családomhoz tartozik és én is büszke vagyok rá. Most válik igazi férfivá és úgy teszi mindezt, hogy az egész világ figyeli. És az egyetlen dolog, amit akar az, hogy jó legyen, mitöbb nagyszerű. Ez jelent valamit, valami pozitívat, hogy a világ és az akadályok, a nyomás ellenére is ilyen. Az ő szíve tiszta és én ott leszek vele mindig, ahogy megígértem neki 6 évvel ezelőtt. Ez az egész a szeretet. Ahogyan reagálunk a csapásokra, amik érintenek minket, attól leszünk férfiakat. Büszke vagyok rád JB! Köszönöm neked! Szeretlek haver!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek