Starity

Gossip Girl zűrök

2010. április 11. 11:11   |   Szerző: viraag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szakítások és kiírások a Platykafészek háza táján. Leighton Meester, Sebastian Stan, Jessica Szohr, Ed Westwick és Taylor Momsen.

hirdetés
Gossip Girl zűrök

Mintha valami átok ülne mostanság a Gossip Girl sztárjain. Sorra jönnek a szakítások és a balhék, ami miatt most nem ők pletykálnak, hanem róluk pletykálnak.

Kezdődött Leigthon Meester és Sebastian Stan szakításával. A pár két évig járt együtt és már össze is költöztek, ám Leighton teljesen nyugodt szívvel dobta Sebastiant. Egy barátnő állítása szerint a lány azt nyilatkozta, hogy ő nem tudja mit kell egy kapcsolatban csinálni,hogyan kell viselkedni,ezért nem szereti a kapcsolatokat. Kicsit érdekes indok ez 2 év ,talán csak látszólagos boldogság és szerelem után.

Aztán szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy Jessica Szohr és Ed Westwick sem alkot már egy párt. Ezt sokáig tagadták, de végül nem bírták tovább és bejelentették, hogy az ő románcuknak is vége. Nem is akármiért! Jessica ugyanis megcsalta Edet. Méghozzá a fiú legjobb barátjával Marco Minutoval! A lebukásuk története talán még felháborítóbb. Amellett, hogy a románc hónapok óta tartott, Jessica születésnapi partyja után az éjszakát nem Eddel, hanem Marcóval töltötte!

A harmadik zűrös ügy pedig már mondhatni, hogy az utolsó csepp a pohárban. Taylor Momsen botrányai miatt fellázadtak a Gossip Girl rajongó lányok anyukái. Taylor durva, kihívó viselkedését és durva beszólásait fiatal kora ellenére nem bírták elviselni a szülők. Nem szeretnék ha lányaik ezt látnák a tv-ben, így a lány a következő évadban már nem szerepel a sorozatban, sőt már ebben az évadban valami durva dolgot tesznek a kicsi Jennyvel, ami méltó búcsúztatása lesz a magától igencsak elszállt tinilánynak. Azt nem tudni, hogyan reagált a döntésre miszerint nem kívánatos személy. De mivel most a zenei karrierjét egyengeti valószínűleg egy ideig nem fog ezzel foglalkozni.

Reméljük lassan lecsitulnak a botrányok és visszatér minden a régi kerékvágásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek