Starity

A legnagyobb sztárviták

2013. július 22. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban öt emlékezetes sztárvita részleteit mutatjuk be. Olvasd el, milyen botrányos esete volt Adam Lambertnek, Hayley Williamsnek, Katy Perry-nek, Lady Gagának, vagy éppen a One Directionnek!

hirdetés
A legnagyobb sztárviták

Adam Lambert vs. Gokey család (2009)

Danny Gokey Adam Lamberttel szerepelt egy évadban az American Idol tehetségkutatóban, ő végzett a harmadik helyen. Gokey nagyon vallásos, hirdeti az igét és Isten könyvét, így biztosan meglepte, mikor egyik nap a „Gokey is a douche” („Gokey egy seggfej”) Twitter-trendre ébredt.

Danny családja jó keresztényekhez híven az Idol után csapatépítő ebédet rendezett, ahová illetlen lett volna Adam Lambertöt nem meghívni csak azért, mert meleg. Nos, a rajongókkal viszont nem számoltak, akik feltörték a kedves kuzin Facebook-oldalát, ahol beszámoltak az ebéd részleteiről – az igazi parti Adam képeinél kezdődött.


Kép: Facebook

Danny rögtön a híres „zöld” képével fogadta Adamet (a fotón zöldre mázolt a teste, egy színdarabban lépett fel így), hogy írja alá neki, aki erre számon kérte, hogy „ezt meg honnan szerezted”. A kuzin azt is elárulta, hogy végül Adam dedikálta a képet, de megjegyezte, hogy ezzel még sokkal tartoznak neki és akkoriban úgy gondolta, jól néz ki rajta. Stephenie képet is készített Lamberttel, és bevallotta, hogy Adam kedves volt, de kicsit műnek érezte a viselkedését.

Az énekes az est folyamán olyan beszólásokat kapott még, hogy a „következő Britney Spearsként végzi” és „örüljön, hogy valaki akarja az autogramját”. Danny a botrány után elmondta, hogy nincs baja a melegekkel, de nekik is tisztelnie kell az ő hitét, amely kimondja, hogy ez nem egy normális dolog. Adam csak annyit fűzött hozzá Twitteren, hogy mindenki nyugodjon le, felesleges a gyűlölködés. Nos, ez a rajongókat nem állította meg a különböző képszerkesztésekben, és Danny-t azóta sem támogatják semmilyen formában.

Hayley Williams vs. Farro-tesók (2010)

A háromtagúra csökkent Paramore-t 2010-ben hagyták el a Farro-tesók. Mint tudjuk, Josh és Hayley 3 évig jártak – mindezt évekig titkolták. Szakításuk után a feloszlás veszélye fenyegette a bandát, de sikerült átvészelni a nehéz időket és kiadták a Brand New Eyes című albumot.

A lemez készítése nem volt zökkenőmentes, hiszen Josh nem értett egyet Hayley dalszövegeivel és abba sem törődött bele, hogy minden a lány körül forog. Ezt egy média elleni nyilatkozatban közölte is. 2010-es kiválásuk nagyobb vihart kavart a rajongók körében, hiszen a fivérek egy több oldalon át mocskolódó blogbejegyzésben közölték azt, hogy távoznak. Josh állítása szerint erre azért volt szükség, mert Hayley az engedélye és tudta nélkül adott ki egy nyilatkozatot a srácok kiválásáról.

A banda megmaradt három tagja nem reagált ex-társaik csúnya közleményére.

Katy Perry vs. Calvin Harris (2011)

Az énekesnő és a DJ vitája szintén Twitteren robbant ki, miután Calvin visszamondta az előzenekari szerepet az utolsó pillanatban.

Katy első, önálló világ körüli turnéja 2011-ben indult el California Dreams címmel, amelyre mindent az utolsó kellékig leszerveztek. A bulit úgy hirdették meg, hogy Calvin nyit, azonban a DJ a show előtt egy nappal betegségre hivatkozva lemondta a turnézást Katy-vel.

Az énekesnő Twitteren számolt be a történtekről, majd annyira elfajult a beszólogatásuk egymásnak, hogy Calvin a következőket pötyögte: „Az egész úgy néz ki és úgy hangzik, mint egy sz*r. Hidd el, nagyobb csalódás lesz látni a turnét, mint az, hogy lemondtam” - írta egy rajongónak. Ezután Calvin bocsánatot kért, azt mondta, azért írt ilyet, mert ideges volt. Erre azonban Perry már nem reagált, csak törölte követői közül a DJ-t.

Végül azonban 2012-ben rendeződtek soraik és ismét kommunikálni kezdtek a közösségi oldalon.

Lady Gaga vs. Osbourne-család (2013)

Egy jó kis celeb-fight bontakozott ki januárban, amikor Lady Gaga nyílt levélben válaszolt Sharon Osbourne kérésére.

Néhány Little Monster durván átlépi a határt az előadók kritizálásával, nem történt ez másképp Kelly Osbourne-nal sem, aki olyan szintű fenyegetéseket kapott, hogy édesanyja megkérte Gaga menedzsmentjét, csináljon valamit: „Vince, nagyon szépen kérlek, csinálj valamit. Egy tweet Gagától mindent megváltoztathatna. Arra kérhetné a rajongóit, hogy tiszteljék az embereket és előadókat jobban. Véget vethetne ennek az egésznek. Biztos vagyok benne, hogy ha tudna róla, nem szívlelné a rajongóitól ezeket a dolgokat” – írta Sharon az e-mailben, arra viszont nem számított, hogy a szörnyanya maga fog reagálni, sőt, nyilvánosságra hozza a beszélgetésüket.

Gaga kritizálta Kelly munkáját a Fashion Police-ban, hiszen durvának gondolja, hogy hétről-hétre sztárokat kritizál, mint valami húsdarabot. „Néhány rajongóm rengeteget tanult tőlem, azonos értékeink vannak, ami összekapcsol minket. A kötelékünk erős” - válaszolta Gaga. Természetesen a visszaütés Kelly-től és Sharontól szintén nyilvános volt, „hírnév-vadásznak” nevezték Gagát, aki a reflektorfény nélkül semmit nem tud elérni, na meg más előadó koppintását sem tartják túl menőnek.

A vita azóta is lezáratlan, Sharon legutóbb a Shape magazinban titulálta a legrosszabb rajongótábornak a Little Monstereket – Gagával az élen.

The Wanted vs One Direction (2013)

A brit szívtiprók nem jönnek ki túl jól egymással, sőt, a dolog olyannyira eldurvult, hogy a The Wanted formáció jól ellátná a baját a One Directionnek egy bokszmeccs keretein belül. A legemlékezetesebb vitájuk mégis a Twitteren zajlott, amikor Tom a The Wantedből beszólt a One Directionnek, hogy milyen jogon beszélnek róluk lekezelő hangnemben a koncertjeiken.

A veszekedésbe egyébként a barátnők is beszálltak, de olyan megjegyzések hangoztak el az érintettektől, mint Louistól a „Uh, oh. A The Wanted Tom Parkerja: az elbukásom az X Factor meghallgatáson összetört engem”. Majd Jay írt nyílt levelet Louis-nak: „A passzív-agresszív beszédstílusod megalázó és jó lenne, ha bármelyik társad, amelyik baromságokat beszél, vagy mondjon igazat vagy inkább maradjon csendben. Nem tudom, mi történt veled azóta, hogy láttunk téged az X Factorban, de jó úton haladsz, hogy te legyél az egyik legönteltebb, arrogánsabb és legőszintétlenebb ember a világon” – írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek