Starity

Ashlee Simpsonra újra rátalált a szerelem?

2013. július 03. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashlee Simpson és Pete Wentz 2011-es szakítása óta ritkán lehetett hallani az énekesnőről, pláne arról, ami a kapcsolatait illeti. Most azonban úgy tűnik, lassan megtörik a jég és Ashre ismét rátalált a szerelem.

hirdetés
Ashlee Simpsonra újra rátalált a szerelem?

Ashlee Simpsont egyre gyakrabban lehet együtt látni a legendás énekesnő, Diana Ross fiával, Evannal. Mi sem bizonyítja jobban kettejük bimbózásnak indult kapcsolatát, mint hogy július 1-jén Hollywood külvárosi negyedében együtt tűntek fel egy éjszakai klubban, távozáskor pedig Evan Ross úriember módjára besegítette a fiatal anyukát a rájuk várakozó autóba hajnali fél kettőkor.

A találka azonban nem ért véget az este befejeztével, ugyanis másnap édes kettesben költötték el ebédjüket Nyugat-Hollywoodban, miután együtt hagyták el egy közös barátjuk házát reggel.

Evan és Ashlee már nagyon hosszú ideje barátok, megközelítőleg tíz éve. Egy klubból ismerik egymást és rengeteg közös barátjuk van – osztotta meg egy barát az Us Weekly-vel.

Azt egyelőre nem lehet még tudni, hogy csupán barátok-e vagy több is van köztük, azonban Ashlee rajongói bíznak abban, hogy a 28 éves sztárra ismét rátalál a boldogság annyi viszontagság után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek