Starity

Georgia May irigyli anyja szépségét

2013. július 03. 21:09   |   Szerző: Jeckyll

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mick Jagger lánya egy interjúban mesélt már-már híresnek számító fogairól, az anyjáról és a divatról.

hirdetés
Georgia May irigyli anyja szépségét

Georgia May Jagger lehet a világ egyik legkeresettebb szupermodellje a családfáját és szépségét tekintve, ő mégis a bizonytalanságtól szenved.

A 21 éves sztármodell elismerte, hogy attól tart, hogy furcsa öregasszony lesz félelmetes fogakkal. Az Instagramon valóságos vita alakult ki jellegzetes fogazata miatt, volt, aki támadta, és volt, aki biztatóan vélekedett róla.

A rock and roll örökösnő elmondta, hogy ő irigyli anyját, a híresen szép Jerry Hallt egyszerű szépségéért, és bevallotta, gyakran tart razziákat anyja ruhásszekrényében. „Volt anyámnak egy piros Vivienne Westwood-ruhája – fogalmam sincs, hová tűnt… valószínűleg a nővérem szekrényében van” sóhajt Jagger. Georgia May könnyed stílusát nagyon kedvelik a mai tervezők és divatházak, ami sok munkához juttatja a lányt.

Ő maga a kényelmes ruhákat részesíti előnyben. „Reggelente senkinek sincs kedve 10 centis magassarkúban elindulni a munkába.”

Ez a tudatosság már gyerekként megvolt benne. Nem engedte híresen foghíjas fogait szabályoztatni, s azóta a mosolya számít a védjegyének. „Nyilvánvaló, hogy szeretem a foghíjas fogaim” – árulta el.

Figyelembe véve modell-munkásságát, ezek a félelmek minden bizonnyal megalapozatlanok maradnak, hisz Jagger csillaga egyre magasabbra emelkedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek