Starity

Demi Lovato Afrikába utazik a szülinapján

2013. július 04. 08:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi elárulta, hogyan tölti majd születésnapját, de beszélt a tanácsadásról, a munkáról és új számáról is.

hirdetés
Demi Lovato Afrikába utazik a szülinapján

Demi Lovato augusztus 20-án tölti be huszonegyedik életévét és már komoly tervei vannak az ünneplésre. Bár még a Made in the USA énekesének messze van a születésnapja, azért már mindent részletesen megtervezett.

„Igazából Afrikába fogok menni. És hogy mit is fogok ott csinálni? Főleg jótékonykodni és persze egy kicsit ünnepelni is. A legjobb módja egy születésnap megünneplésének, hogy valamit vissza is adjunk és ne csak kapjunk - osztotta meg Demi.

Miss Lovato elárulta, még soha nem járt Afrikában, ezért nagyon izgatott és már alig várja, hogy ott legyen. Természetesen az anyukája és nővére, Dallas is vele tartanak és mindketten nagyon izgatottak, hogy különleges napokat töltsenek el ketten.

Természetesen Selenával való barátságáról is kérdezték, hiszen egyik legjobb barátnője többször is elmondta, hogy Demi sokszor tanácsokat adott neki az élettel kapcsolatban. Az ex-Disney-csillag ezt megerősítette, viszont elmondta, hogy csak a normális dolgokkal kapcsolatban adott tanácsot, mert szerinte nincs olyan előkelő helyzetben, hogy a sztárságról is mindent tudjon.

Nem hiszem, hogy én olyan pozícióban vagyok, hogy bárkinek is tanácsot adjak a karriert illetően, viszont jól esik, ha valaki kíváncsi a véleményemre. De az életről tudnék sokat mesélni” – mesélte nevetve.

Demit a valótlan pletykák sem érdeklik és ezt el is mondta: A családom tudja az igazat. A barátaim tudják az igazat. Én tudom az igazat. És ez minden,ami számít

Új daláról és albumáról is kérdezték, amire örömmel és nagyon pozitívan válaszolt. Demi azt is elmondta, hogy szeretné, ha új lemeze is nagy sikereket érne el, rekordokat döntene és ha az emberek értékelnék azt, amit csinál: Nagyon remélem, hogy a Made in the USA a nyár egyik legkedveltebb dala lesz. Manapság már nehéz újat és jót alkotni. Remélem mindenkinek fog tetszeni, de ez lehetetlen, mert valaki mindig talál hibát benned és abban, amit csinálsz. De ez van!

Emellett apja haláláról is újra beszélt és nagyon pozitív dolgokat mesélt: „Kezdem felfogni és elfogadni, bár ez lehetetlen. Tudom, hogy apa egy jó helyen van és fentről vigyáz rám és mindig itt fog élni a szívemben. Nagyon szerettem, bárhogy is volt régen. Hálás vagyok neki, hogy itt volt mellettem. De egy harcos vagyok, akinek még sokat kell harcolnia ebben az életben és győztesen kell kikerülnöm. Ebben a szeretteim segítenek” – mondta könnyes szemmel Demi.

Demi Lovato tehát készen áll a nyárra, a születésnapjára és minden nehézségre, ami még ezután fog jönni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek