Starity

Liam Payne valóra váltotta egy lány álmát

2013. július 03. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne biztosan egy újabb lány kedvence lett, ugyanis a New York-i koncerten egy rajongó telefonjával videózott a színpadon.

hirdetés
Liam Payne valóra váltotta egy lány álmát
Fotó: Ryan Pierse/Getty Images

A One Direction nemrég New Yorkban koncertezett, ahol Liam Payne egy szerencsés rajongót különleges meglepetésseben részesített. Ismét telt ház volt, mint minden koncerten, a fiúk pedig csak egy karnyújtásnyira voltak a rajongóktól, akiknek minden bizonnyal megérte elmenni a koncertre, főleg egy szerencsés kiválasztottnak.

A koncert közepén, amikor épp a Live While We're Young című dalukat énekelték Liam hirtelen lement a színpadról és odament egy lányhoz, aki telefonjával kamerázott. Liam elkérte a lány mobilját, visszament a színpadra és a dal további részét ő videózta fentről a lány mobiljával.

A koncert után a lánnyal képeket készítettek és aláírást kapott minden fiútól. Természetesen a videó felkerült a YouTube-ra is, ahol mindenki megnézhette, hogyan is lepte meg Liam a szerencsés rajongót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek