Starity

Bemutatták Adele viaszfiguráját

2013. július 03. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő újabb kitüntetésben részesült: saját viaszszobrot kapott a Madame Tussaud-panoptikumban, amit ma mutattak be.

hirdetés
Bemutatták Adele viaszfiguráját

Adele a lenyűgöző hangja mellett a telt alakjáról is híres. Azonban úgy tűnik, hogy a Madame Tussaud mestereinek nem tetszett a valódi alakja, mert a viaszbaba – amit az énekesnő 2012-es Grammy Awards megjelenéséről mintáztak – némileg vékonyabbra sikeredett. Kisebb derekat, keskenyebb csípőt és karcsúbb vádlikat kapott.

A Madame Tussaud PR-menedzsere, Nicole Fenner beismerte, hogy Adele-ről a nyilvánosság folytonos kérésére készült viaszszobor. „A Skyfall megjelenése óta számtalan kérés érkezett és úgy tűnt, ez a tökéletes időzítés, hogy mi is kifejezzük elismerésünket.”

Az sem elhanyagolható tény, hogy Nagy-Britannia egyik legnagyobb hatású énekesnője hatalmas siker lesz a látogatók körében és még több embert fog a londoni panoptikumba vonzani.

A viaszszobor másolata az amszterdami múzeumban is bemutatásra kerül.

A hét elején Adele már hallatott magáról, amikor a Facebookon megmutatta az új tetoválását, amit a hírességek tetoválója, Bang Bang készített. A „Paradise” (Paradicsom) szó került a bal kezének külső oldalára. Az énekesnő nagyon elégedettnek tűnt, bár talán kevésbé lenne boldog, ha megtudná, hogy Lana Del Rey hasonló tetoválást varratott magának korábban: ugyanazt a szót választotta, egy kicsit eltérőbb betűtípussal.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek