Starity

Sir Michael Caine romantikus vakációra indul

2013. július 03. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színész az utóbbi időben nagyon elfoglalt volt: két új filmjét népszerűsítette a világ körül, így nem meglepő, hogy már alig várta, hogy tarthasson egy kis szünetet, amit természetesen a feleségével, Shakirával tölt majd.

hirdetés
Sir Michael Caine romantikus vakációra indul

A házaspárt látták a korzikai Calviban, amint leszálltak a magánrepülőgépről, azután átszálltak egy luxusjachtra, amelyen körbehajózzák és megcsodálják a sziget festői környezetét.

Sir Michael az elmúlt hónapokat utazással és a Szemfényvesztők című filmjének népszerűsítésével töltötte, amit ezen a héten mutatnak be a brit mozikban. Emellett hétfőn életműdíjjal tüntették ki a müncheni nemzetközi filmfesztiválon – a díj mellett különleges vetítéssel is hódoltak a hatvanéves karrierje előtt: bemutatták legnépszerűbb filmjeit.

A Szemfényvesztők mellett, amiben Morgan Freemannel dolgozott együtt, Sir Michael hamarosan látható lesz Sandra Nettlebeck új romantikus drámájában, a Mr. Morgan’s Last Love-ban is, amelyben Gillian Anderson és Clemence Posey voltak a partnerei.

A Francoise Dorner La Douceur Assassine regényén alapuló történetben egy özvegy professzor (Caine) és egy nála fiatalabb nő (Poésy) kapcsolata bontakozik ki Párizsban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek