Starity

Miley Cyrus a Bahamákon nyaral

2013. július 03. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montana egykori sztárja jelenleg a Bahamákon pihen. Egy Twitter-felhasználó is lefotózta a sminktelen énekesnőt a vakációja közben, többen pedig megerősítették, hogy Miley egy csinos kis házat bérelt a trópusi paradicsomban.

hirdetés
Miley Cyrus a Bahamákon nyaral

Az énekesnő körül pezseg az élet. Nemrég jelent meg a legújabb videoklipje, ami a We Can't Stop című dalához készült, amit lelkesen népszerűsített több nagyvárosban, múlt héten pedig részt vett az iHeartRadio Ultimate Pool Partiján Miami Beachen, ahol a bulizás mellett felújította a barátságát Keshával.

Csütörtökön interjút adott a SiriusXM Studiosban, ahol elmondta: mennyire izgatott volt, vajon sikerül-e megdöntenie Justin Bieber VEVO-rekordját, majd megköszönte a rajongói támogatását és az utálóihoz is volt egy-két szava.

„Mindig is lesznek olyanok, akik utálnak, de ők is meg fogják nézni a videódat a YouTube-on, szóval nem igazán érdekelnek. Segítettetek nekem megdönteni a rekordot. És ha azért néztétek meg, hogy utáljatok, akkor elárulom: én tartom a rekordot, szóval én nyertem.” Majd azt is elmondta, hogy a videó az életén, valós eseményeken alapul.

Az énekesnő és a vőlegénye, Liam Hemsworth kapcsolata mindennapos téma a pletykasajtóban, főleg, hogy június 17-e óta nem látták őket együtt és addig sem sűrűn jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. Az ausztrál színész jelenleg Edmontonban, Kanadában forgatja a legújabb filmjét, a Cut Banket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek