Starity

Selena Gomez fejébe szállt a hírnév?

2013. július 03. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő nem volt hajlandó rajongójával fotózkodni és még meg is sértette őt.

hirdetés
Selena Gomez fejébe szállt a hírnév?

Selena Gomez csajos estét tartott néhány barátnőjével és ellátogattak Beyoncé koncertjére, melyet július elsején tartottak a kaliforniai Staples Centerben. Azonban úgy tűnik a Disney volt csillagának nem volt felhőtlen a kedve, hiszen nem csak a paparazzókkal, hanem egy szegény rajongójával is kissé bunkón viselkedett.

Nem túl meglepő módon Selenát körül legyeskedték a lesifotósok, amint elhagyta a koncert helyszínét, de ezúttal szokásos jókedve nélkül lépett az utcára. Nem pózolt a fotósok hadának még egy mosolyt sem erőltetett arcára, de még egy integetéssel sem örvendeztette meg a körülötte levőket. Ehelyett flegmán szólt vissza a hozzá beszélő paparazzóknak és jelenlevő néhány rajongónak is, sőt egyiküknek mindössze annyit válaszolt egy közös fotó kérésénél, hogy „Nem, mert gáz vagy”.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Vajon Miss Gomez eltanulta exbarátjától, Justin Biebertől a botrányos viselkedést, vagy még mindig maga alatt van a szakítás miatt és még az  Austin Mahone-nal töltött randi sem jött össze? Esetleg a koncert nem nyerte el a tetszését, fáradt volt, vagy éppen a néhány napja adott bostoni koncertje alkalmával történt villantás miatt volt maga alatt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek