Starity

Megházasodott a Scandal sztárja

2013. július 04. 10:10   |   Szerző: erzsi813

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Botrány színésznője Kerry Washington és barátja Nnamdi Asomugha egy évnyi együtt járás után összekötötték életüket.

hirdetés
Megházasodott a Scandal sztárja

Hazánkban a Scandal (Botrány) című sorozattal vált ismertté Kerry Washington. A világot sikeresen meghódította Olivia Pope segítségével, s most szakmai sikerei után végre a magánéletében diadalmaskodott. 2004 és 2007 között David Moscow párja volt Washington, azóta pedig több hír is napvilágot látott magánéletéről.

Azonban már biztos, hogya a Scandal 36 éves sztárja Kerry Washington hivatalosan is férjhez ment focista barátjához. A mindössze 31 éves Nnamdi Asomugha június 24-én vette feleségül Shonda Rhimes sorozatának főszereplőjét a Blaine megyei Idaho városában.

Kapcsolatukról nem lehet sokat tudni, nem a nyilvánosság előtt élték magánéletüket. Az azonban biztos, hogy a pár nagyon boldog együtt a hírek szerint és sok dolog köti őket egymáshoz, például mindketten hírhedten emberbarátok és híres aktivisták. Mindketten részt vesznek a Clinton Global Initiative rendezvényein 2009 óta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek