Starity

Selena: „Nem voltam önmagam egy évig!”

2010. augusztus 14. 14:02   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomezszel is megtörtént, ami sok más tinilánnyal: megjátszotta magát egy fiú kedvéért. Az ő esetében azonban odáig fajultak a dolgok, hogy nem volt önmaga egy teljes éven keresztül, majd teljesen összeomlott.

hirdetés
Selena: „Nem voltam önmagam egy évig!”

Selena Gomez életét sokan tökéletesnek és csillogónak gondolják. A Seventeen magazinnak azonban bevallotta, hogy már ő is túl van egy nagyon nehéz éven: teljesen átalakult egy fiú kedvéért! Amikor a „kapcsolatnak” vége lett, teljesen összeomlott, és a családja segített neki. Ezen kívül őszintén beszélt Taylor Swifttel és Miley Cyrusszal való kapcsolatáról is.

Seventeen (a továbbiakban: 17): Hány barátod volt már?

Selena Gomez (a továbbiakban: SG): Azt hiszem három. Egy, amikor én 13, egy, amikor én 14 éves voltam, és egy, amikor 16. Közülük egy volt az első igazi szerelmem.

17: Volt már olyan, hogy te szakítottál vagy a te szívedet törték össze?

SG: Egyszer szakítottam valakivel, de kétszer szakítottak velem.

17: Milyen érzés volt?

SG: Ez a legszörnyűbb érzés volt az egész világon. És soha nem kívánnék ilyet senkinek. És úgy vélem, hogy neked keresztül kell menned ezen, hogy megértsd, de ez annyira nehéz. Igazán nem tudtam, hogy lehetséges az, hogy ennyire fájjon.

17: Mit tett?

SG: Nos, összetörte a szívemet. És pontosan tudja. Pontosan tudja, hogy mit tett velem. Én nem tettem semmit, ez minden, amit mondok!

17: Hogyan heverted ki?

SG: Nem kedvelem ezt az egész „egyszer fent, egyszer lent” dolgot. Nem szeretek visszavágni, „bosszút állni”. Bárkivel bármikor megeshet, hogy a másiknak nincs szüksége rá többé. Bár ez azért elég durva.

17: Ez egy elég jó szabály. Valaha megjátszottad már magad egy olyan fiú kedvéért, akit szerettél?

SG: Ó, igen, ez megtörtént velem, és nagyon durva volt. Nem voltam önmagam egy éven keresztül. Azt gondolom, hogy az igazán szörnyű volt. Éreztem, hogy ez nem én vagyok, miközben megpróbáltam mindig tökéletes lenni a számára.

17: A tökéletesség milyen útján jártál?

SG: Mindig próbáltam jól öltözni. Nem gondolom, hogy valaha melegítőalsóban látott engem. Szeretem a melegítőalsókat! Egy csomó van nekem! Mindig megpróbáltam jól öltözött és jó modorú lenni, és mindig azt akartam, hogy körülötte forogjon minden. És mindig az ő kedvenc helyeire, kedvenc éttermébe és kedvenc bármijeibe jártunk. És volt egy olyan pont, ahol teljesen elvesztettem magamat. Nem mosolyogtam nagyokat, nem nevettem nagyokat, nem goofballoztam, nem keltem fel és nem táncoltam, nem csináltam semmi olyat, amit általában szoktam. És amikor ez a „kapcsolat” véget ért, szörnyű volt. Mert nem tudtam, hogy ki vagyok én. De visszakaptam magam, és én igazán boldog voltam — és a családom is örült, hogy visszatértem!

17: Mondta valaki neked, hogy „Hé, jól vagy? Miért nem adod önmagadat?”

SG: Körülöttem mindenki utálta őt. Mindenki csak azt gondolta, hogy ő most egy idióta. Az ismerőseim közül, család, barátok stb. senki sem szerette őt. De senkit, aki leültetett engem, és azt mondta nekem, hogy ez szörnyű, meg sem hallgattam. Azt gondolom, hogy egy lánynak keresztül kell mennie ezen, mert én most erősebb vagyok, mint valaha. Felhatalmazok valakit, hogy próbáljon meg megint megváltoztatni engem. Attól annyira erős lettem, hogy soha nem fog megtörténni többször, nem tud újra megváltoztatni.

17: Neki miért lett fölötted hatalma?

SG: Azt gondolom, hogy a szerelem vak. Nem látod, nem hallod, mit mondanak az emberek, vagy azt, hogy te mit mondasz. Nem látod, hogy mit teszel. Csak Őt tartod szem előtt. Ez az.

17: Miben találtál sok erőt?

SG: Erőt találtam abban, hogy mik sebeznek meg engem. És a családomban,  abban is van az erőm. Furcsamód én igazán hálás vagyok, hogy olyan sok alkalommal megsebeztek, mert így lettem erős, majd boldog!

17: Van olyan barátod, akihez szerelmi tanácsért mész?

SG: Minden egyes probléma, ami nekem valaha van, Taylor Swift által megoldódik! Ha nekem van egy kérdésem, megyek hozzá, mivel Taylor is keresztülment ezen, mert ő nálam öregebb, és gondolkozik a legtöbb kérdésemen — hasznos válaszok. És, amit Taylorban szeretek, az az, hogy hisz az egész love storyban,  a szőke hercegben és a lélektársakban. Miatta nem vesztettem el a hitem. Szó szerint minden nap beszélünk.

17: Odament hozzád tanácsért, amikor Joe Jonasszal keresztülment a szakításán?

SG: Ó, igen. Amikor keresztülment egy kemény időn, lecseréltük a zenelistáinkat. És ezt minden lánynak ajánlom — olyan zene kell, amely visszahozza az életkedved. Mi Since U Been Gone-t hallgattunk Kelly Clarksontól, az volt az első számú dal. Hallgattuk a Battle-t Colbie Caillattól, a Walk Awayt Kelly Clarksontól — Kellynek jó szakítósdalai vannak! Hot N Cold Katy Perrytől… csak ültünk ott, és nagyon sok ilyen számot hallgattunk. És minden alkalommal, ha szakítanánk, ott ülnénk együtt, és meghallgatnánk ezeket.

17: Taylornak nincsenek problémái azzal, hogy nyilvánosan az expasijairól beszéljen — de te úgy tűnsz, hogy igazán bizonytalan vagy, hogy a kapcsolataidról egyáltalán mondj-e bármit. Miért van ez?

SG: Mindig szerettem Taylort — szeretem azt, hogy ő ilyen nyitott. De azt gondolom, hogy amikor neked valakivel értékes kapcsolatod van, az egész világnak nem kell tudnia erről. Soha nem beszélek arról, akivel én együtt vagyok, hacsak nincs bámulatosan fontos mondanivalóm. Azt akarom, hogy a rajongóim tudjanak mindent rólam, de egy kicsit rejtély is akarok lenni, ami szintén izgalmas lehet.

17: Tavaly Miley Cyrusszal „harcoltál”. Végül hogyan számoltátok fel a vitát?

SG: Én személy szerint megpróbálok helyesen cselekedni. Próbálok nem igazán foglalkozni azzal, ha bármi rosszat mond, és ezzel eléggé lecsillapodtak a kedélyek. Ez tipikus tizenéves-dráma. Végül mindig rájössz, hogy a barátaid az egyetlenek, akik neked igazán, mindig ott vannak — tehát miért is tesszük ezt?

17: Neked sok híres barátod van — Demi Lovato, Taylor, Miley. Volt olyan valaha, hogy féltékenyek lettetek egymásra?

SG: Én normális szinten érzem féltékenynek magamat. Leginkább magammal versenyzem, nem bárki mással. És egyébként a szakmában levő barátaim közül mindegyik nagyobb „csillag” nálam! Ők nagy zenészek, és azt gondolom, hogy a zene egy egész új szintre viszi őket. Én is ki fogom próbálni a zenét, de ez bármi másnál mókásabb lesz. Igazán keményen próbálkozok, magam miatt is, hogy jó, tisztelt színésznővé váljak. Minden, amit igazán tenni akarok, az a film után és film. Szeretek színészkedni, és létre akarom hozni azt, hogy sokáig csinálhassam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek