Starity

Peller Anna gyermeket vár

2013. július 04. 16:04   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közt című sorozat és az Operettszínház sztárja férjével első gyermeküket várják.

hirdetés
Peller Anna gyermeket vár
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A színésznő már jócskán a harmadik hónapban van, férjével, Lukács Miklóssal karácsonyra várják a pici érkezését.

Anna éppen azelőtt nyerte meg az Évad legjobb színésznőjének járó Csillag-díjat a Budapesti Operettszínházban, hogy bejelentette a hírt az igazgatónak, Kerényi Miklós Gábornak.

„Elismerem, váratlanul jött ez a baba. Természetesen nagyon örülünk neki, bár meg kell hagyni, nem éppen most terveztük. Mivel egy színházi színésznő életében egy gyermek születése nemcsak a szülőket, de a színházat is érinti, amint betöltöttem a tizenkettedik hetet, elmondtam az igazgatónak, aki nagyon örült a hírnek. Szeretnék addig színpadon maradni, amíg a fizikai erőnlétem engedni” – árulta el Anna a Blikknek, aki fél évvel testvére, Peller Mariann kisfiának születése után lett terhes, ezáltal újabb örömhírrel örvendeztetve meg a családot.

Anna hat szerepben tündököl az Operettszínház színpadán, és addig fog is még játszani, amíg állapota engedi. Persze csak olyan szerepeket, melyeket fizikailag is bír, az izgő-mozgó karaktereket már nem fogja továbbvinni. Eddig úgy néz ki, szeptemberben és október elején még biztos színpadra áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek