Starity

Hallgass bele Demi Lovato új dalába!

2013. július 04. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő legújabb dalának, a Heart by Heartnak az egyperces előzetese, amit Demi tegnap, júlis 3-án tett közzé.

hirdetés
Hallgass bele Demi Lovato új dalába!

Demi Lovato a Give Your Heart A Break és a Heart Attack után ismét a szerelmes dallal rukkol elő, ami a Heart by Heart címet kapta. A dal a nyáron érkező A végzet ereklyéi – Csontváros fantasy-film egyik betétdala – a film a népszerű A végzet ereklyéi-könyvsorozat első részét dolgozza fel, Lily Collinsszal a főszerepben.

A film középpontjában egy brooklyni tini, Clary Fray áll, akinek az élete teljesen felfordul, amikor tudomást szerez arról, hogy ő is egy Árnyvadász a sok közül, és az a feladata, hogy levadássza a világba szökött démonokat.

Az egyperces részletet a dalból Demi tegnap, azaz július 3-án tette közzé. A teljes verzióra augusztus 20-áig várni kell, ugyanis akkor jelenik meg a film teljes soundtrack albuma, amelyen megtalálható az Owl City és Jessie J egyik dala is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek