Starity

Feldolgozta Miley slágerét Rebecca Black

2013. július 04. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Rebecca Black és Jon D első közös videoklipje, amely Miley Cyrus népszerű dalához készült. A We Can’t Stop akusztikus verziója kislemezen is megjelent.

hirdetés
Feldolgozta Miley slágerét Rebecca Black

Rebecca Black júniusban jelentette be a Twitteren, hogy feldolgoz egy népszerű számot Jon D-vel. Akkor még nem lehetett tudni, hogy melyik slágerről van szó, a fiatalok ugyanis meg akarták lepni a rajongóikat.

A két előadó Miley Cyrus We Can’t Stop című, aktuális slágerét választotta, amely a Hannah Montana egykori sztárjának előadásában hatalmas siker világszerte.

Rebecca és Jon új verzióban, egészen pontosan akusztikus hangzással dolgozta fel a szerzeményt, amely így is tökéletesen szól. Nem véletelen tehát jó visszajelzéseket kapott a dal és a a néhány órával ezelőtt megjelent egyszerű, mégis nagyszerű videoklip is.

A We Can’t Stop új verziója kislemez formájában is napvilágot látott, június 30-ától ugyanis az iTunesról is letölthető.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek