Starity

Miért énekelt Jennifer Lopez egy zsarnoknak?

2013. július 04. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt arra szerződtették, hogy az elnyomó türkmenisztáni rezsim legfőbb emberét szórakoztassa – ám még ő sem tudott róla!

hirdetés
Miért énekelt Jennifer Lopez egy zsarnoknak?

Lopez Azavában, Türkmenisztánban lépett fel nemrég, ahol a koncert alatt felköszöntötte Gurbanguli Berdimuhamedov türkmén elnököt a Happy Birthday eléneklésével.

Az énekesnő szóvivője úgy nyilatkozott, hogy J-Lónak fogalma sem volt arról, hogy a világ egyik legelnyomóbb országában lépett fel.

Marrissa O'Leary tehetségkutató menedzser szerint az eset hátterében az áll, hogy valaki szívességet szeretett volna tenni egy fontos személynek. „Ha híres vagy, akkor gyakran teszel szívességet valakinek, aki neked tett valaha szívességet és ez így megy tovább.”

„Az is előfordul, hogy olyan emberre hagyatkozol, akiben nincs meg a kellő érettség és tapasztalat, hogy utánajárjon mindennek, ami fontos lehet” – nyilatkozta Jo-Ann Geffen, aki jelenleg David Cassidy menedzsere.

Nem Jennifer Lopez az egyetlen, aki elnyomó rezsimek vezéreit vagy gyanús eredetű milliók tulajdonosait szórakoztatta. Hillary Swank a gyilkosságokkal és emberkínzással vádolt Razsman Kadirov csecsen államfő születésnapi partiján jelent meg. Beyonce, Nelly Furtado, 50 Cent, Mariah Carey és Usher a néhai líbiai államfő, a nemzetközi terrorizmus egyik legnagyobb támogatójának számító Moammer Kadhafi meghívására léptek fel, milliós gázsiért – amit később sietve jótékony célra ajánlottak fel, amint megtudták, kit is szórakoztattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek