Starity

Istenes Bence megcsalja barátnőjét?

2013. július 05. 09:09   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint tudjuk, Fluor és Istenes Bence jó barátok és sokszor mennek el együtt szórakozni, ám a nagy mulatásból botrány lett. Lehet, hogy az eset vége szakítással végződik?

hirdetés
Istenes Bence megcsalja barátnőjét?

A fiatal műsorvezető és Fluor Tomi nemrég megint elment egy szórakozóhelyre kikapcsolódni. Jónak is ígérkezett az a bizonyos este is, míg Bence egy nagy hibát nem vétett. Egy idegen nő mellét fogdosták és az esetről készült kép kikerült a világhálóra. Bence azt állítja, hogy semmit nem tud a dologról és nem tudja, miről van szó.

„Németországban vagyok, most ébredtem fel, és fogalmam sincs, milyen fotóról van szó. Semmi ilyesmire nem emlékszem” – nyilatkozta Bence a Borsnak.

Ám amikor felkeresték telefonon a műsorvezető barátnőjét, Csobot Adél-t is, hogy megkérdezzék a képről, a lány a Palvin Barbarával közös képről tudott csak és a legújabbról nem. Mivel Adél hazalátogatott Nagykárolyba, így Bence kedvére, barátnője tudta nélkül tudott bulizni, az énekesnő pedig nem is volt hajlandó nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Azt is tudni kell, hogy ez nem az első ilyen alkalom Bencénél. A héten közzétett egy képet hivatalos Facebook-oldalán, melyen Palvin Barbara puszit ad az arcára. Bence régebben azt nyilatkozta, hogy Adél nem féltékeny senkire és lehet, hogy ezért mer ilyen botránykeltő képeket közzétenni.

Forrás: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek