Starity

VV Éva újra Magyarországon

2013. július 05. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányhősnő azt állítja, az összes görög pasi őt akarta felszedni, mégis rémálom volt számára az ottlét és a főszervező prostitúcióra akarta kényszeríteni.

hirdetés
VV Éva újra Magyarországon

Baukó Éva nemrég utazott Görögországba, ami miatt először az a hír járta, fővárosunkat fogja képviselni a versenyen, de csak később derült ki, hogy a főszervező asszisztenseként dolgozik majd. Éva a Blikknek adott interjújában elmesélte, milyen volt számára Görögországban lenni és nagyon örül, hogy végre haza jöhetett.

Az ex-villalakó eleinte jól érezte magát, de az utolsó napok miatt az álomból rémálom lett. Addig annyi volt a feladata, hogy mindennap elment szórakozni a szépségversenyen induló lányokkal, vacsoráztak, fotózkodtak, később azonban a főszervező rá akarta venni, hogy pénzért feküdjön le vele, vagy valaki mással, de Éva ellenállt neki.

„200 eurót ajánlott, én viszont mondtam neki, hogy még kétezerért sem. Egyszerre káromkodtam magyarul és angolul, ordítva jeleztem neki, hogy megyek a konzulátusra. Akkor rám emelte a kezét az az öregember. Mondta, dolgozzam le az árát, hogy ott lehetek. Azt kérdezte: mit képzelek, hogy ingyen lesz a repülőjegyem? Túl sok pénzem sem volt, végül az egyik versenyzőlánynak sírtam el a bánatom, ő adott 20 eurót. George-tól szereztem még százat” – mesélte Éva, majd hozzátette, nem tudja majd hogy dolgozza fel, hogy prostitúcióra akarták kényszeríteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek