Starity

Megan nevelőanyaként is sikeres

2010. április 11. 13:01   |   Szerző: bulldog

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Beverly Hills 90210 sztárjának van egy nyolcéves fia, Kassius, egy előző kapcsolatából. Brian elismerte, hogy Megannak nagyon fontos szerepe van a fia életében.

hirdetés
Megan nevelőanyaként is sikeres

"Én vagyok az apja, és emlékeztetnem kell rá, hogy nem csak a haverjaként vagyok mellette. Az a dolgom, hogy a helyes útra tereljem, megtanítsam neki azokat a leckéket, amiket nekem is meg kellett tanulnom, hogy férfivá váljak. Még mindig tanulom az apaságot. De őszíntén szólva, Megan nagyon sokat segített ebben a folyamatban." - nyilatkozta Brian a parade.com-nak.

A pár nemrég szerepelt egy videóban, amivel a los angelesi iskolákat támogatták, és Brian szerint a gyerekek imádták a színésznőt.

"Valaki megkérdezett, hogy 'Szerinted Megan szeretne részt venni a projektben?'. Azt válaszoltam, 'Ezt anélkül is meg tudom mondani, hogy meg kéne őt kérdeznem.'. Olyan édes volt látni őt a gyerekek között. Olyan volt, mint valami parádé. Mindenhová követte a sok gyerek, és azt mondogatták, hogy milyen csinos és gyönyörű." - árulta el.

"Valami hétköznapi ruhát viselt. De akár be is tekerhetnéd alufóliával, akkor is szexi lenne."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek