Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 05. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Volt, aki piercinget villantott, más Amerikát ünnepelte, míg valaki bevette a világot eladások terén. Csekkold, mi történt a sztárokkal!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Miley Cyrus kedvenc énekesnőiről mesélt

Miley Cyrus az új Billboard-interjújában elárulta, ki a kedvenc öt énekesnője: első helyen végzett keresztanyja, Dolly Parton, a második helyen áll Joan Jett, a harmadik Lil Kim, a negyedik Nicki Minaj, és az helyre Beth Hart került a remek hangja miatt.

A We Can't Stop énekesnője ezek szerint a countryn át a hiphopig bármit meghallgat!

*

Bonnie McKee amerikai lányként ünnepelt

Az American Girl énekesnője a Katy Perrytől kapott fürdőruhában ünnepelte Amerika függetlenségi napját június 4-én olyan sztárokkal, mint Adam LambertSam Sparro és Justin Tranter. Bonnie egyébként hat No. 1. dalt írt Katy Perrynek, így nem csoda, hogy ennyire jóban vannak!

*

Mellpiercinget villantott Adam Lambert

Július 3-án Adam privát koncertet rendezett Hollywoodban az AT&T – Live Proud kampány keretein belül, majd a show végén bulizni ment a Muse nightclubba.

Az énekes távozását elkapták a szemfüles paparazzók, és a fotókon látszik, hogy fekete, testhez simuló pólóján átüt a mellpiercingje. Adamnek utoljára 2010-ben volt ilyen testékszere, a Glam Nation Turné alatt.

*

Macklemore a legkelendőbb

Macklemore üstökösként robbant a zeneiparban 2013-ban, és úgy néz ki, mindent visz. A „2013 első felének legkelendőbb kislemezei” listán olyan neveket utasított maga mögé, mint Pink, Bruno Mars, Rihanna Taylor Swift, Christina Aguilera és Justin Timberlake.

Thrift Shop című dalából eddig összesen 5,5 millió darab fogyott el, míg a második helyezettéből (Pink és Nate Ruess duettéből) 3,3 millió.

*

Cher Madonnát éltette a Twitteren

A két popikon között mindig is feszült volt a levegő, sokan úgy gondolták, Cherben ott pislákol az a bizonyos zöld szemű szörny. Ennek ellenére az énekesnő most azt mondta Madonnáról egy rajongó kérdésére, hogy ő a valaha élt legnagyobb poplegenda.

Cher tavaly még azt írta ki, hogy „What the f**k is MDNA”, amellyel kivívta a Madonna fanek ellenszenvét – talán most ezzel kompenzálna?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek