Starity

Vámpírnaplók: mindenki Katherine-t akarja majd

2013. július 06. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha hihetünk Julie-nak és Ninának, akkor Katherine most tényleg a főszereplők közé fog emelkedni, de nem jó értelemben, mivel elég húzós lesz számára a következő évad.

hirdetés
Vámpírnaplók: mindenki Katherine-t akarja majd

Az összes Vámpírnaplók-rajongó tűkön ülve várja azt a bizonyos október 10-ei dátumot, amikor is végre újra láthatják kedvenc vérszívóikat újúlt erővel és szezonnal visszatérve. Az ötödik évad egyik legizgalmasabb szála minden bizonnyal a kissé őrült Katherine Pierce élete lesz halandóként, akit hasonmása, Elena furfangos módon kigyógyított a vámpírságból az évadzáróban.

Az MTV megkereste a hasonmásokat alakító Nina Dobrevet legújabb filmje, a Let's Be Cops forgatásán és az újonnan emberré változott Petrova-lányról kérdezték. A bolgár származású színésznő pedig elárulta, hogy még ő sem tud sok mindent Katherine-ről, arról, hogy mennyire fog megváltozni, de elmondása szerint sokban nem fog különbözni vámpír-énjétől.

„Még mindig megvan ugyanaz a jelleme, a tulajdonságai és ugyanolyan közömbös, őrült, manipulatív, amilyen mindig is volt, de egyszerűen nem lesz előnyben a vámpírság nélkül” – osztotta meg Nina.

Julie Plec egyébként korábban már elárulta a TVLine-nak, hogy Katherine-nek emberként sem lesz nyugta, hiszen sok ellenséget szerzett magának a hosszú-hosszú évtizedek alatt: „Abszolúte semmi sem fog megállítani senkit attól, hogy megöljék. Emiatt nagy pácban lesz majd és olyanoktól kér majd segítséget, akikhez normál esetben sosem fordulna”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek