Starity

Hatalmasat aratott a Gru 2

2013. július 07. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmasat kaszáltak az Illumination Entertainment az animációs film második részével.

hirdetés
Hatalmasat aratott a Gru 2

Három évvel az első rész után idén nyáron megérkezett a Gru című animációs film második része, ami hivatalosan még csak a héten debütált, de már most hatalmas sikert és bevételt aratott.

Amerikában szerdán, július 3-án volt a premierje és azonnal 34 millió dollárral nyitott, majd az elkövetkezendő két napban sem okoztak csalódást Gru és kis minionjai, ugyanis csütörtökön közel 25 milliót, pénteken pedig 30 milliót hoztak a konyhára.

A 76 millió dolláros költségvetésű film, így összességében három nap alatt majd 90 milliót kaszált és magasan az élen végzett a pénteki összesítésben, maga mögé utasítva A magányos lovast (10,7 millió), a Női szerveket (8,6 millió), a Szörny Egyetemet (7,1 millió) és a Z világháborút (6,3 millió).

Magyarországon egyébként egy nappal az amerikai premier után csütörtökön, július 4-én került a mozikba és bár logikus módon nálunk nem zsebelt be ennyit, hatalmas sikernek örvend nem csak a gyerekek körében, hanem szinte minden korosztálynál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek