Starity

Karen Gillan új szerepben

2013. július 07. 09:09   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 67. Edinburgh-i filmfesztiválon mutatták be Karen Gillan új filmjét, a Not Another Happy Ending-et.

hirdetés
Karen Gillan új szerepben

Karen Gillan a Ki vagy, Doki?-ból való távozása után sem hagyott fel a színészkedéssel, hiszen múlt hétvégén mutatták be a Not Another Happy Ending című angol filmet a 67. Edingburh-i filmfesztiválon.

A történet szerint Karen egy írónőt alakít, Jane Lockhartot, akinek az első kiadott könyve nagy sikert arat köszönhetően kiadójának, Tom-nak, ki segített a mű szerkesztésében. Jane-nek, mikor megoldja a problémáit az apjával és új kapcsolatra tesz szert egy jóképű íróval, hirtelen gondjai adódnak az írással. Tom úgy gondolja, az okozhatja a problémát, hogy Jane túl boldog, ezért drasztikus lépést tesz, hogy feloldja a leblokkolását. Az egyetlen probléma az, hogy amint Tom próbálja boldogtalanná tenni Jane-t, egyre jobban rájön hogy szerelmes a lányba.

Egyelőre még nincs hír arról mikor lesz nemzetközi premier, hogy hazánkba is eljuthasson, mindenesetre a Brit-szigeteken már nagyon várták a filmet, egyrészt Karen Gillan miatt is, aki sokak kedvence lett a Ki vagy, Doki? szériákban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek