Starity

Maricely González hamarosan színésznőként debütál

2013. július 07. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maricely González, a 2012-es Miss World Panama hamarosan színésznőként mutathatja meg tehetségét. A lány megkapta Ramon Morales új filmjének, az A borde de cama egyik szerepét.

hirdetés
Maricely González hamarosan színésznőként debütál

Maricely González a modellkedés és az éneklés mellett most színésznői tehetségét is bebizonyíthatja, hiszen megkapta az A borde de cama című film egyik szerepét, mely Ramon Morales Vargas (Munra) rendezésében készül majd el. Maricely nagyon boldog és nem csak azért, mert az egyik főszerepet kapta meg, hanem azért is mert színésznőként is megmutathatja tehetségét.

A film forgatásai július végén kezdődnek Panamában és a munkálatok a tervek szerint hat hónapig folynak majd. Érdekesség, hogy nem Maricely lesz az egyetlen ex-szépségkirálynő, ki szerepelni fog az A borde de camában. A történet egyik főszereplője Janet Vazquez Estevez lesz, aki a 2007-es Miss Panama egyik versenyzője volt, majd 2010-ben képviselte országát külföldi versenyen.

További szereplői a filmnek, a panamai színésznő Maria Isabel Muñoz, a spanyol színész és producer Sergio Maldonado Escribano, a panamai színésznő Texi Gonzalez, és a panamai énekes és színésznő Anne Loraine.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek