Starity

Klippremier: Edurne — Pretty Boy

2013. július 07. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten az énekesnő rajongói végre meghallgathatták új lemezének beharangozó slágerét, a Pretty Boyt, melynek klipje is felkerült Edurne VEVO-csatornájára.

hirdetés
Klippremier: Edurne — Pretty Boy

Mint mindent elsöprő erő a természetben. Így fest a makulátlan Edurne, robbanékony és kaleidoszkópszerű új videójában a Pretty Boyban, mely az első kislemezes dala a Climax című vadonatúj albumáról. A ropogósan friss kisfilm a napokban jelent meg hivatalos Vevo-csatornáján. Július 5-én az énekesnő a televízióban az Antena 3 műsorán, este, élő adásban adta elő új slágerét, szintén a promóció keretei között.

A Pretty Boy sokak szerint egy rendkívül erős dal, mely felér azzal a cselekedettel, hogy Edurnét rögtön a mély vízbe hajították. A producer nem más volt, mint a híres svéd Simon Norgberg. A Pretty Boy szerzője Michael Busbee, aki olyan slágereket tudhat már a háta mögött, mint például Pink Tryja, de dolgozott már együtt Kelly Clarksonnal, Christina Aguilerával és Timbalanddal is.

Egyelőre sajnos be kell érnie a rajongóknak ezzel a dallal, a teljes albumra még várni kell, mely előzetes beharangozások szerint leginkább dögös, rockos hangzást kelt majd. A Climax című CD úgy tűnik, csak szeptemberben kerül majd a boltok polcaira a Sony Music gondozásában.

Igaz, hogy Edurne Magyarországon egyelőre nem annyira ismert, de kiadója eltökélt szándéka, hogy a tehetséges énekesnőt nemzetközi szinten is ismertté és elismertté tegye. Többek között ezért is volt cél, hogy az új korongon angolul szóljanak a dalok.

A szép spanyol énekesnő egyébként például Chenoához hasonlóan az Operación Triunfo tehetségkutatóban tűnt fel először, igaz, pár évaddal később, mint Laura. A szőke szépség évek óta David de Gea, a jelenleg Manchester Unitedben játszó futballista kedvese, aki miatt ingázni kényszerül Spanyolország és a brit szigetek között. Szépségét egyből felfedezték az angolok, Edurne azonban tehetségével szeretne inkább kitűnni, semmint külső adottságaival.

A szép és ifjú hölgy nem csak énekesként kiváló, de színésznőként is megcsillogtatta már tehetségét: többször eljátszotta a világot jelentő deszkákon Sandy szerepét a Grease című musical spanyol változatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek