Starity

Mariana Seoane megvédi Ximenát

2013. július 07. 22:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépségkirálynőből telenovellasztárrá avanzsálódott Ximena Navarrete sorra kapja a negatív kritikát, azonban kolléganője, Mariana Seoane megvédte lányt.

hirdetés
Mariana Seoane megvédi Ximenát

Bár nagy sikert reméltek a szervezők, csalódást okozott a 2010-es Miss Universe, Ximena Navarrete alakítása a La Tempestad című sorozatban. A szerepre számos hazánkban is híres és elismert színésznő jelentkezett, a sorozat alkotói mégis a szépségkirálynőt választották, viszont mostanra úgy gondolják, ez nagy hiba volt.

Ximena viszont rengeteg támogatás kap barátaitól és kollégáitól, és ígéri, mindent elkövet, hogy a maximumot hozza ki magából. A lányt legutóbb Mariana Seoane védte meg a kritikusokkal szemben, aki a sorozatban Ursula karakterét formálja meg. Mariana megérti, hogy Ximenának milyen nehéz dolga van, hiszen azonnal a mély vízbe dobták, ráadásul kettős szerepet kell eljátszania, ami a képzett színészeket is megizzasztja olykor.

„Hihetetlen nagy felelősség ez neki, nem igazságos, hogy így letámadják őt. Azt is figyelemmel kell vennünk, hogy csak most kezdi a színészkedést. Ximena és William nagyon jól néznek ki együtt, idővel biztosan lazább lesz majd Ximena alakítása, látom rajta az igyekezetet” – nyilatkozta Mariana.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek