Starity

Selena Gomez: jön a második album!

2010. augusztus 14. 20:08   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez új, egyben második albuma, az „A Year without Rain” hamarosan megjelenik. Selena beszélt az új lemezről, valamint megjelent a hivatalos számlista, és az album egy változatának borítója.

hirdetés
Selena Gomez: jön a második album!

Selena Gomez első albuma, a Kiss and Tell 2009. szeptember 29-én jelent meg, s úgy tervezik, hogy a második album pontosan egy év múltán fog debütálni – azaz idén szeptemberben.

Az albumról már előkerült az A Year without Rain című dal demója, de most a Wallmartnak köszönhetően megtekinthetjük a teljes számlistát.

Ami meglepő lehet, hogy a lista „csupán” 10 dalból áll (ezt sokan egy kicsit kevésnek találják), valamint hogy felkerült a Live Like There's No Tomorrow című dal is, ami eredetileg Selena legújabb filmjéhez, a Ramona and Beezus-hoz készült. Az albumon rajta lesz a Rock God című szám is, melyet Selena Katy Perryvel ad elő.

Íme a teljes lista:

  1. Summer's Not Hot
  2. Sick of You
  3. Off the Chain
  4. Rock God
  5. Live Like There's No Tomorrow
  6. A Year Without Rain
  7. Spotlight
  8. Intuiton
  9. Gosh of You
  10. Round and Round

A napokban már megjelent az album Deluxe Edition-változatának borítója (fenti kép). A Deluxe Editionön a következő extrák lesznek megtalálhatóak:

Girl Meets World – Extended Edition (az európai turnéról)

Girl on Film – Színfalak mögötti videó a fotósorozatról

• Színfalak mögötti videó az A Year without Rain klipforgatásáról

Round and Round-videoklip

Naturally-videoklip

Selenát egy interjúban megkérdezték arról, milyen lesz az új albuma. Elárulta, hogy minden téren kicsit érettebb lesz, de fiatalos módon. „Szeretnék előrébb lépni, és még jobb dalokat készíteni. Bár szép volt a múltam is, még mindig szeretem az első albumom. De az igazság az, hogy már készen álltam arra, hogy újat készítsünk.”

Selena egy Facebook-bejegyzésében azt is elárulta, hogy az A Year without Rain című dalt már elkészítették, sőt, a hozzá tartozó klipet is leforgatták!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek