Starity

78Violet néven tér vissza Aly és Aj

2013. július 08. 11:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aly és Aj ismét bedobták magukat a zeneiparba, visszatérő klipjük a Hothouse tegnap debütált YouTube-on.

hirdetés
78Violet néven tér vissza Aly és Aj

Talán még mindenki emlékszik a testvérpárra, akik 2007-ben Potential Breakup Song című dalukkal világszerte sikereket arattak, vagy a lányokra, akik a Disney Channel Tejben fürdünk című filmjében színészi tehetségüket is megmutatták. 2007-ben végül úgy döntöttek, egy időre szüneteltetik a zenélést és inkább Hollywood felé veszik az irányt. Útjaik itt különváltak, Alyson Michalka (Aly) nagyobb sikereket ért el, mint testvére, láthattuk a Könnyű nőcskében Emma Stone oldalán, a Bandslamben Vanessa Hudgensszel és A szobatársban, 2010-ben pedig Ashley Tisdale társaságában a CW új sorozatában, a Hellcats-ben tűnt fel. Amanda Michalka (Aj) pedig szerepelt többek között a Komfortos mennyországban és a Super 8 című filmben.

2008 elején bejelentették, hogy készülőben van új albumuk, ám 2009-ben kiderült, hogy otthagyták lemezkiadójukat, ezért a rajongóknak még várniuk kellett az új dalokra. Azonban most újult erővel, új kiadóval és vadonatúj névvel térnek vissza.

Az 5 éves munkálatok után a 78Violet kiadta visszatérő dalát, mely a Hothouse címet viseli. A videót egyébként már januárban leforgatták Santa Barbara városában. Új albumukról egyelőre hivatalos adatok nincsenek, de előreláthatólag még ebben az évben piacra dobják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek