Starity

Csobot Adél és Istenes Bence visszavágott

2013. július 10. 10:10   |   Szerző: mirjam333333

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valaki szerint az egész kamu volt, más szerint tényleg nagyon összeveszett Istenes Bence és Csobot Adél, de ők megcáfolták a szakítás esélyét is.

hirdetés
Csobot Adél és Istenes Bence visszavágott

Már sokan tudják, hogy Istenes Bence eléggé felbolygatta a rajongókat két kihívó képével, melyektől hangos volt az internet. Az egyik egy puszilkodós kép volt, mely Palvin Barbarával készült, melyen állítólag Adél nagyon kiakadt. A másik pedig a botrányosabb, ami egy mellfogdosós kép, ráadásul egy idegen nő társaságában, amit Bence végig tagadott, Adél pedig nem volt hajlandó ezzel kapcsolatban nyilatkozni.

De nemrég a félreértések elkerülése végett a műsorvezető és a fiatal énekesnő Bence hivatalos Facebook-oldalán egy újabb képet osztott meg a nagyközönséggel. Ez a fotó, túlságosan is hasonlít a Barbival készültre, ebből gondolhatjuk, hogy ők mindent tisztázni akarnak és nem fognak szakítani, legalábbis még hosszú ideig nem. Úgy tűnik a szerelmesek mindent megbeszélték egymás között és boldogan, mosolyogva élnek továbbra is egymás társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek