Starity

Folytatást kap a Rocktábor?

2013. július 09. 12:12   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikernek örvendő Camp Rock filmsorozatnak, úgy néz ki, lesz egy újabb része; a rendezők tervezik az új filmet a régi főszereplőkkel.

hirdetés
Folytatást kap a Rocktábor?

A Rocktábor története a Záróbuli nevet viselő, második résszel véget ért, ám a rendezők újabb részt szeretnének, s nem is akárkikkel: mivel nem szeretnének főszereplőket váltani, mindenkit visszavárnának a régi szerepükre. A tervezés olyannyira előrehaladt, hogy már a cím, illetve az alaptörténet is megvan.

A történet szerint, miután a Conect 3 legújabb albuma platinalemez lett, a kiadó ennek örömére partit rendez a Camp Rockban. Mindenki várja a sztárok érkezését, így Mitchie is készül egy fellépéssel, ám boldogságát és örömét kettétöri Shane régi barátnője, a popdíva, Faye Hart.

A film a Rocktábor 3 – A platinalemez két oldala címen futna – Joe Jonas pozitívan áll a dologhoz, és készen áll a film forgatására, ám a többi szereplő, így Demi Lovato, Nick Jonas és Kevin Jonas még nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek