Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 11. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünk ezen részéből megtudhatod, hogy kik töltötték együtt múlt hétvégéjüket, ki vallott szerelmet a színpadon, ki kapta meg a jogosítványát, melyik magyar celeb találkozott egy híres rapperrel és, hogy ki jelentkezik hamarosan új lemezzel.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Miranda Cosgrove és Jennette McCurdy együtt töltötte a hétvégét

Miranada Cosgrove és Jennette McCurdy már rég töltötte együtt idejét, mert az iCarly óta külön utakon járnak és nagyon elfoglaltak. Már-már azt hihettük, hogy el is feledkeztek egymásról, ugyanis Jennnette inkább Arianával van mostanában összenőve. Most viszont megmutatták, hogy ez egyáltalán nincs így és még most is szoros kapcsolatot ápolnak, ugyanis együtt töltötték a hétvégét. Pénteken elmentek a moziba megnézni Miranda új animációs filmjét, a Gru 2-őt, majd szombaton együtt grilleztek még két barátjukkal, illetve vásároltak, melyekről természetesen Twitteren is beszámoltak képek társaságában.

*

John Mayer kinyílvánította szerelmét Katy iránt

John Mayer nem csak egy tehetséges zenész, hanem egy reménytelen romantikus is. A Born & Raised turnéján Milwaukee-ban elmondta koncert közben, hogy ő a legszerencsésebb, mivel Katy-t a barátnőjének mondhatja. Az A Face to Call Home című slágere előtt beszélt ezekről a dolgokról, illetve azt is elmondta, hogy Katy Perry minden nehézségében mellette volt, mint például mikor torokműtéten esett át és 10 hónapig nem tudott énekelni. Ő nekem lett teremtve és ezt elmondom mindenkinek. Katy haza hívott enegem. Nem számít a távolság, akkor is szeretem örökké! – mondta John.

*

Jake Short megszerezte jogosítványát

Az A.N.T. Farm 16 éves főszereplője nemrég tette le vizsgáját és a teszt előtt a következő tweetet írta: Most írom a tesztem. Annyira ideges vagyok, hogy meg tudnék halni”. Majd a vizsga után már sokkal nyugodtabban csiripelt: Megcsináltam! Átmentem! Olyan, mintha az egész világot meghódítottam volna, vagy mintha Oscart nyertem volna. Beszédet kell írnom!

*

Ariana Grande újabb albumot ad ki

Ariana nemsokára kiadja új albumát és új menedzserével már 2014 elejére tervezik az új CD kiadását. Scooter pedig nagyon pozitívan nyilatkozott Ariana új, nemsokára megjelenő albumáról: Az albuma 90-es évek R&B zenéjéhez hasonló és van néhány hihetetlen ballada is rajta. Ariana nagyon izgatott, hogy kiadhassa, mivel már 3 éve dolgozott rajta. Amikor csak tudott stúdióba vonult, még a nyaraláson is a szobájában dolgozott. De élvezi amit csinál, ha tehetné, a stúdióban élne

*

Flo Ridával fotózkodott Gáspár Evelin

Győzike nagyobbik lánya jelenleg Miamiban tanul, de persze néha azért egy kis szórakozást megenged magának az egyetem mellett. Legutóbb például egy Flo Ridával közös fotót töltött fel apja a Facebookra, amin nem mellesleg egy szál melltartóban látható Evelin a rapper mellett.

Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek