Starity

Béke van a Bon Jovi-családban

2013. július 10. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű amerikai zenészt ezen a héten a SoHo utcáin látták két bájos hölgy társaságában — név szerint, a feleségével, Dorothea-val, akivel 24 éve alkotnak egy párt, és legidősebb gyermekükkel, Stephanie Bongiovi-val.

hirdetés
Béke van a Bon Jovi-családban
Fotó: Splash News

A mosolygós trióból hiányzott a három fiúgyermek, Jesse, Jacob, és Romeo, ennek ellenére minden rajongó örömmel csodálhatja meg a tagadhatatlanul erős családi köteléket, hiszen a család az utóbbi időben igen nehéz időszakon ment keresztül.

A 20 éves Stephanie tavaly novemberben a címlapokra került, amikor kiderült, hogy herointúladagolás miatt kórházba szállították és onnan hívták fel a szüleit az éjszaka kellős közepén. A Hamilton College-ban tanuló diáklányt letartóztatták és tiltott anyag birtoklásával vádolták meg – a vádakat később ejtették.

Jon nemrég őszintén beszélt a történtekről – amelyet borzalmasnak nevezett – és elmondta a Daily Mirror riporterének, hogy ez volt apaként élete legrosszabb pillanata.

Azonban a dolgok egyre jobban mennek manapság. A rockzenész, aki állítása szerint soha nem nyúlt kábítószerhez a karrierje során, májusban úgy nyilatkozott, hogy a lánya remekül érzi magát és hogy Jon áldottnak érzi magát, amiért Stephanie ismét egészséges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek