Starity

A Spring Breakers is veretlen

2013. július 12. 09:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens és Ashley Benson filmje nagyot aratott a nézők körében, ugyanis a film az első helyen végzett az iTunes listáján és már harmadik napja tartja előkelő helyezését.

hirdetés
A Spring Breakers is veretlen

A Spring Breakers egész stábja és szereplői nagy sikernek örvendhetnek, ugyanis a film debütálása után 5 hónappal felkerült az iTunes listájának az élére. Ha pedig ez még nem lenne elég, már harmadik napja csücsül a négy lány és James Franco a képzeletbeli dobogó tetején.

Egy olyan független és egyedi filmre, melyben a szereplők közt kettő ex-Disney csillag, Selena Gomez és Vanessa Hudgens is szerepel, mellettük pedig a Pretty Little Liars egyik sztárja, Ashley Benson is feltűnik, a rajongók gyorsan lecsaptak.

A film nagy sikeréhez és előkelő helyezéséhez Selena ezeket az érdekes szavakat fűzte Twitteren: „Spring Breakers örökre! Annyira örülök, hogy megcsináltuk az első helyet. Gratulálok mindenkinek aki dolgozott ezen a filmen. De természetesen kollegái sem hagyták szó nélkül sikerüket és ők is csiripeltek filmjükről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek