Starity

Íme, a világ legbénább viaszbabái!

2013. július 11. 15:03   |   Szerző: sewenteen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok hírességről készül manapság viaszhasonmás, és ezeket gyakran világszenzációként kezeli a sajtó. Azonban rábukkantunk egy panoptikumra, amiről talán sosem hallottál.

hirdetés
Íme, a világ legbénább viaszbabái!

Hatalmas megtiszteltetés, ha egy sztárról viaszszobor készül, kivétel ez alól a Hollywood Viaszmúzeum, amelynek falai közt szörnyűségeket láthat az arra tévedő. Ugyan többnyire felismerhetőek a sztárok, de csiszolnivaló bőven akadna rajtuk.

Megpróbáltuk kikövetkeztetni, mely hírességek estek áldozatául a panoptikum „mestereinek”, de akadt olyan is, ami egyszerűen nem ment!

Rémálmainkban sem akarjuk látni Jim Carrey nagy sikerű Kábelbarát filmje alapján megformált babáját – de ez még csak a kezdet: lássuk a legnagyobb sztárok leginkább elfuserált alkotásait...

Bizony, hogy ez Adam Sandler! A filmjeiben általában előszeretettel felemlegetik, hogy tojásfejű, itt azonban mintha gúnyt szerettek volna űzni az egyébként népszerű komikusból... mintha lapáttal csapták volna fejbe!

A plafonról lógó, ötvenes irodistának kinéző Tom Cruise sem vett le minket a lábunkról, sokkal inkább néz ki egy béna titkárnak, aki felakadt valamibe, mintsem egy, a világot megmentő, már-már szuperhősnek.

Még szerencse, hogy az életben, nem büszkélkedhet ekkora válakkal Jennifer Garner, a tesztoszteronszintje kicsit megemelkedett, és az arcára is ráférne néhány plasztikai műtét. Vajon férje, Ben Affleck mit szólna, ha egy ilyen feleség toppanna be az ajtón?

Arnold Schwarzenegger ikonikus filmje több százezer rajongót szerzett neki, izmos testével ugyan nincsen gondunk, de fejszerkezete egy kicsit sem hasonlít Arniéra.

Ettől begolyózik az ember szeme! Tom Hanks üvegszemeit annyira elbaltázták, hogy az egyikkel lefelé, a másikkal felfelé néz.

Jackie Chantől egyenesen megijedtünk, ilyen súlyos szorulással illene orvoshoz fordulni! De Owen Wilson sem büszkélkedhet ezzel a szoborral – a kiábrádultság már csak a mi arcunkon nagyobb.

A szolizó, gót asszonyként kinéző Hugh Jackmant fel sem ismernénk, egyáltalán nem úgy néz ki, mint az a rettenthetetlen és erős Van Helsing, akit 2004-ben megismerhettünk. Egyenesen förtelmes!

Az Alkonyat-filmekből ismert, szokásosnál is bambább Robert Pattinson és... Ki is ez tulajdonképpen? Hát igen, ez talán örök rejtély marad!

A Majmok bolygója helyszínét láthatjátok – kizárásos alapon akkor ő itt Mark Wahlberg.

Charlie angyalai megcsúfultak, Cameron Diaz mindent visz! A legélethűbb dolog itt a helikopterről készült plakát a háttérben!

Fejezzük be egy kis Star Warsszal: vajon ha Yoda nem lenne ott, akkor is felismernénk Luke-ot és Leiát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek