Starity

Justin Bieber újra hallat magáról - videó

2013. július 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber újabb botrányt okozott: egy étterem felmosó vödrébe vizelt.

hirdetés
Justin Bieber újra hallat magáról - videó

Köztudott, hogy Justin az évek során nagyon sokat változott, ez igaz a külsejére és a személyiségére is. Biebs most újabb botrányos cselekedettel hívta fel magára a figyelmet, mivel egy étterem felmosó vödrébe vizelt, amitől ő őrülten vadnak érezte magát.

Justin a haverjaival és persze testőreivel látogatott meg egy éttermet, amikor is rájött a szükség. Persze alapvetően az étteremnek volt mosdója is, de Justin úgy gondolta, menőbb egy felmosó vödörbe vizelnie és mindezt persze viccesnek találta. Többen meg is örökítették az akciót, mely végül a TMZ oldalán landolt.

Az incidens pár hónapja történhetett, de a felvétel csak most került fel a netre, sokak nagy felháborodására. A legtöbbeket azért bosszantotta fel a dolog, mert a haverok úgy beszéltek a történtekről, mintha az étterem számára megtiszteltetés lenne, hogy Justin Bieber odavizelt.

A videón Bieber hátulról látható, amint egy sárga vödörbe végzi el a dolgát, míg a haverjai a háttérben jóízűen nevetnek az egészen és hihetetlenül menőnek érzik magukat e „lázadó” tettől. Justin akciója közben a testőr vigyázott a lépcső alján, hogy nehogy lebukjon és esetleg kikapjon az étterem személyzetétől. Miután Justin végzett, a haverjaival felvonult a lépcsőn és azt kiabálták, hogy ők a vad kölykök, valószínűleg azért, mert a Wild Kidz Bieber és legjobb haverja, Lil Twist közös pólómárkája. A videó végén pedig Justin még lespriccel egy Bill Clintonról készült képet vízzel és káromkodik is mellé.

Bieber és Lil Twist első közös dala egyébként a napokban jelenik meg, melyben a ma már inkább botrányhősnőként emlegetett, Miley Cyrus működik közre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek