Starity

Katy Perry és John Mayer megajándékozott egy rajongót

2013. július 10. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John Mayer és Katy Perry egy zeneboltban lepte meg egyik rajongójukat.

hirdetés
Katy Perry és John Mayer megajándékozott egy rajongót

Katy Perry és John Mayer a jelek szerint július 4-én jöttek újra össze és azóta boldogan élnek együtt. Ezt az is bizonyítja, hogy John turnéjának legutóbbi koncertjén egy dalt ajánlott Katynek és elmondta, Katy nélkül nem tud élni, mivel ők már nagyon sok mindenen mentek együtt keresztül és Katy akkor is mellette volt, mikor torokműtéte volt, így 10 hónapig nem tudott énekelni és nem is volt éppenséggel túl jól.

A napokban, pontosabban múlt pénteken Katy és John épp egy kicsi zeneboltba látogattak el együtt, ahol természtesen rögtön mindenki felfigyelt a sztárpárra. Itt volt egy lány is a barátnőivel és épp nézelődött, amikor John odament hozzá és megkérdezte, hogy melyik gitár tetszik neki. A lány megmutatta, de elmondta, hogy nincs pénze rá. John titokban odament az eladóhoz, megvette a gitárt, és azt mondta, hogy akkor adják neki oda, amikor megy hazafelé. John és Katy hamarabb elmentek, mint a lány, így már Julie nem tudta megköszönni. Az eladónő szerint a lány sírásban tört ki és nagyon örült.

A Julie természetesen Instagram-oldalára is feltette a Johnnal és Katyvel készült képet, illetve azt, amin a gitárral látható. A barátaim és én nagyon meglepődtünk és szuper izgatottak voltunk! Annyira sokkolt, nem tudom elmondani, hogy mit éreztem abban a pillanatban – írta Julie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek